Scudo Sports

Aşırı kiloluyum bisiket tercihi ve önerisi

Sizden ricam nasıl olsa bisiklete biniyorum diye şekerli şeyleri kullanmaya devam etmeyin. Şekeri kesebildiginiz kadar kesin.

• Beğen
Tepkiler: HikmetYılmaz
Scudo
Bisikletle birlikte işinin ehli bir diyetisyene ve eğer imkanın varsa kaliteli bir spor merkezine gitmeni tavsiye ediyorum. Eğer hormonal bir durum varsa onu bilemem ancak aksi halde mutlaka yeme alışkanlıkarını değiştirmelisin. Gelişme çağındasın, özellikle @Mehmet Levent beyin dediği gibi şekeri hayatından olabildiğince çıkarmanı öneriyorum.

Bisiklet kategorisinin sizin kilonuz ile hiç bağlantısı yok. Yol bisikleti de kullanabilirsiniz. Önemli olan jantını doğru seçmeniz. 80 kilo üzeri profesyonel yarışçılar var unutmayın.

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Ben 120 kiloyum 175 boy Trek fx 7.4 kullanıyorum. Haftada 150 km civarı yapıyorum hava şartları el verdikçe hiç bir problem yaşamadım şiddetle tavsiye ederim.

bu kutlu geceler sabahlar işi de neyin nesi yav türkçeyi baştan mı öğreneceğiz

Merhaba arkadaşlar. Forumda arama yaptım ama benim kadar kilosu yok açıkçası. 190 boyunda 140 kiloyum. 150 kilodan 140a düşmüş durumdayım. Yani düzenli kilo veriyorum ve diyetteyim. Her neyse. Yakınlarda bi mtb bisiklet aldım. Bisikletçimin önerisi ile. Kilolu olduğundan dolayı mtb önerdi. Ama ben açıkçası memnun değilim ve hayalimde specialized'ın yol bisikletleri var. 4bin lira kadar bütçem var. Bu kiloda yol ya da tur bisikleti binemez miyim? Çok mu zor olur. Teknik bilgiler verebilirseniz çok sevinirim. Çok teşekkürler şimdiden.

Specialized Diverge A1 modelini kullanıyorum. Çok memnunum. Uzun tur sahi yaptım. İncelemenizi öneririm. Bu arada boyum 1,92 kilo 130:)

Çok teşekkürler hemen inceliyorum.

Başka önerisi olan var mı arkadaşlar acaba?

Geri