Scudo Sports

Aşırı Kilo Veriyorum

Scudo
aldığın kaloriyle yaktığın kalori dengesini kurmakla bu işi halledebilirsin açılımını araştırarak yapabilirsin sıvı tabii önemli

Kanseri okuyunca ben bile korktum böylede söylenmez ki :) Arkadaşlar peki 2-3 günde 1-2 kilo oynaması normal midir ? Aşırı yemek yerim ama 65 kiloyum genelde,bazen 63'lere iner bazen 65in üstüne çıkar. Boyumda 1.80 bu arada. Babamda zayıftır gençliğinden beri. Doktora danışmaya gerek varmı sizce ? 5 kilo alsam da pek fena olmazdı hani.

kanser biraz abartili olmus ama bukadar az antremanla bu kadar cok kilo vermek biraz acayip ...ben derimki bi dahiliye doktoruna cık tirioid testi yaptır hızlı kilo kaybetmenın bir sebebi de bu

Vücüdun elektroliz dengesini çok iyi korumak gerekiyor. Özellikle sıcaklardaki bisiklet sürüşlerinde çok fazla su kaybederiz. bu suyla beraber vücüdumuzun elektroliz dengesi alt üst olur. Özellikle ( Sodyum ve potasyum ) kaybı. Bunların kaybı ile birlikte vücut direnci düşer. Halsizlik , kas ağrıları vs.vs. en kısa yoldan düzelmenin yolu izotopik sporcu içecekleridir. RedBull tarzı içecekler değil. Onları sakın almayın. PowerRade gibi olanlar faydalı olacaktır.

Bende uzun seyahatlarda (150 km + ) aşırı kilo vermiştim bol su tüketmeme rağmen yindede günde 2 kg verdiğim oldu. Dinlenerek ve tekrar sıvı alarak sorunu çözüyorum.
Hafanın her günü bisikletle işe gidip gelirim günde 20 km
Haftanın 1 veya 2 günü sadece gezerim 100 Km ile 200 km arası
kısa aralıklarla çok yemek yerim 68 kg da sabitlendim umarım daha fazla vermem :)

Geri