Scudo Sports

Aşırı acemi mtb'ciden başlangıç seviyesi gençlere tavsiyeler (dikkat şaka içerir)

Scudo
Abi ben mtb'ci olmaktan vazgeçtim, hayırlı işler abi kolay gelsin :)

@FERDİ İKİZ
Ehehehe

@FERDİ İKİZ
Mtbci olunmaz mtb ci dogulur :D saka ya abarttim :D

@mariokaldato Abi konuşma tarzın çok güzel fıkra okuyormuş gibi geliyor ama gerçekten doğru ve başımıza gelebilecek cümleler. Eline sağlık.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@CapoN
Eyvallah
Zaten yazilarim hayatin icinden meseleler genelde

Kulakliklarla ve muzikle ilgin nedir abisi? Bende eski emekli dj imdir. Severim muzik sistemlerini . cok kiyak bir muzik sistemim var technics marka 4 katli

• Beğen
Tepkiler: CapoN
@mariokaldato Sayın hocam profesyonel kulaklık ve amfi incelemeleri yapıyorum. Maddi çıkar söz konusu olmadığı için site adresi paylaşmakta sıkıntı görmüyorum buyrun inceleyin: (link)

• Beğen
Hemen bakayim . Ama ben odyofilim durum sakat yani :D

@mariokaldato :islik: Daha ilk mesajlarımda kafa dengi insan ile karşılaştım odyofiller birbirini çekiyor herhalde :D:D

• Beğen
Abartmayayim canim ofyofil sayilmasamda analog cagda muzik dinleyicisi ve ureticisi oldugumdan yeni nesile gore kulagim birazcik iyidir. Insanlar telefonlarina taktiklari 20 tl lik kulakliklarla ( ki kinamiyorum bu bir imkan meselesi ) muzik dinlediklerini sanyorlar ama aslinda okyanus sesi varken musluk damlamasi dinliyorlar :D buda benim nacizane sistemim
Gariban işi ama tatmin ediyor :D10552604_856442357699738_5833663462115546108_n.jpg

Haklısınız hocam bu konu hakkında çok fazla konuşup konunuzu kirletmek istemem. İmkan meselesinden ziyade insanların "amaaan o davul gelse nolcek değdi mi verdiğin 100 tl ye" demesi imkandan değil sanatsal zekadan kaynaklı.

Sistem ne kadar eski olursa olsun hepsinin kıymeti farklıdır. Bu aletler kulaklıklara göre daha dayanıklı ve uzun ömürlü oluyorlar. Kaliteyi de çok fazla yitirmezler. Canım çekti bi tadına bakmak isterdim :p

• Beğen
230 wat cikisi var mini set olmasina ragmen :D stereo kullaniyorum ama sinema moduda mevcud

unnamed (4).jpg ingiltereden bu kulakliktan getirttim bi kac sene evel mix islemleri icin ama kullanmak kismet olmadi kutiusunda duruyor .Daha dogrusu kiyamiyorum kullanmaya :D benim emektar sony dijital referanslarla idare ediyom :D

Bizde geçenlerde Sennheiser'ın inceleme için gönderdiği bir ürünü denedik. Sizin ilginizi çeker. (link)

Sizin kullandığınız alanda kulaklıkta kablo ve dış aksam normalden daha fazla önem taşıyor. Resmini attığınız pioner'ın kablosunu bilmiyorum ama dış aksam bu işe yatkın. Dinlemediğim için sesi hakkında bir şey diyemeceğim :)

• Beğen
@CapoN
Sesi bingil bingil basslari cok dogal ve daha henuz icindeki sarimlari acacak kadar saat kullanmak.ksmet olmadi ama diijital muzik icin performansi guzel. Performans aleti zaten.

• Beğen
Tepkiler: CapoN
@Yusuf8384
Sagolasin guzel kardesim. Profilime tiklarsaniz yazdgm diger eglenceli yazilarimada ulasabilirsin kardesm

• Beğen
Tepkiler: Yusuf8384
Güzel yazmışsınız. En sevdiğim kısım sonu. Aşk meşk yalan sür bisikletini yaşa mutluluğu :D

• Beğen
Oyle deme canim edriyinnnn ksmida iyiydi :D

aviary-image-1478977088975.jpeg

@mariokaldato
valla bu setler artık kıymet bilen ve sistemden anlayanların elinde kalıyor, başka biryerde temizini felan bulmak öyle kolay iş değil, Technics denince akan sular durur abi, Technics SL-P100 ler ve Mk2 ler çok kahrımı çektiler, hoş Mk2 halen piyasanın kralı, nerden buluon bu işleri arkadaş hep hatıralarıma parmak basıyorsun yetti gariiiiiiii:kptmya:

• Beğen
@ahmtbag
Evet dostum 20 li yaşlarimda hayal ettigim sete 40 li yaşlarimda kavustum. Colk ama cok kaliteli bir cikisi var setin

aviary-image-1482933547455.jpeg
Basık sevenler :D

• Beğen
Tepkiler: Atasoy ve ahmtbag
Mükemmel olmuş zaman zaman kendimi buldum kamerayı koli bandı ile sabitleme gibi

• Beğen
Geri