Scudo Sports

Asım Can Gündüz'ü kaybettik

Scudo
Çok severdim..Allah rahmet eylesin

Gitarı iyi çalar idi evet. Allah rahmet eylesin.

Saygılarımla.

Şu ülkede değeri bilinemeyen bir başka isim de terk-i diyar eyledi. Amerika'da kalıp doya doya müziğini yapabilir, takdir de edilirdi, onun yerine rock müziği sevdirebilmek için bu topraklarda yıllarca uğraştı.

Herşey bir yana, gerçekten de gitar konusunda çok iyi bir yetenekti.

Allah rahmet eylesin..

1955 doğumlu idi,2 yaş benden büyüktü,60 yaşında genç öldü,hızlı yaşadı genç öldü,bu bir seçim meselesi,hiç tanışmadık,dün cenk tanere ras geldim,keşme şeker grubunun solisti idi, 9 albüm çıkardı ,cengi severim ,yaşça küçüktür ama biraz mide şişmişti,onuda seleye alıştıracağım niyetli.

@Mert E.

piyasaya küstü,müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz,gerçi benim meslektaş, rock müzik benim hala ilacımdır yeni rock gruplarını dinlerim vertical horizon creed ,deaf havana,3 doors down, kings of leon,vs

Allah rahmet eylesin. Cok iyi bir gitaristti gercekten. Turkiyede bilinen en hizli kisi oydu yanilmiyorsam.

zamanında klibi çok dönerdi televizyonda. awesome can gündüz. nur içinde yat.

Bir muzisyen olarak boyle bir virtiozu kaybettigimiz icin cok uzgunum . Hepimizin basi sag olsun :((

@Yusuf Z. Şipal

elektro gitarda iyi idi,.akın eldeste elektroda iyidir,ölen yavuz çetinde sıkı blues gitarcısı idi,keza ölen kerim çaplı.
valla aslında ismini bilmediğim yeni kuşaklardan sıkı elektro gitarcılar olabilir.

bu arada erkan oğuru unutmayayım, birde ölen röne macaroğlu (jazz gitaristi )hasan cihat örter akustik gitarda iyidir
ve derya yener jazz gitaristi onuda kaybettik.

(link)

erkan baba yaşıyor birlikte rmt jazz kafede bir sahne aldık 20 yıl önce.

(link)
onunlada akademide sahne almıştık yıllar önce
toprağı bol olsun...

@Kudret Kurtcebe Ne yazık ki Türkiye de Heavy Metal ve Rock müziği"gürültü yapıp anırıyorlar" diye tanımlayan bir topluluk var...o_Oo_O
Kral TV ve NR1 TV de de kendini sanatçı zannedenlere yer veriyorlar sonuçta o işte de geri kalmış oluyoruz:hasta:
Tabi Bülent Ersoy denen şahsiyete Diva dendildiği bir ülkede normal...

• Beğen
Tepkiler: erdsde
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

@Emre Yönlüer

yıllar müzik ile geçti 2 albüm çıkardım ,ama benim hiç derdim değil,çünki popülerliği sevmem,
teklifler geliyor çalmıyorum ,çünki barları sevmiyorum içki müziği yapmıyorum.

Albumunu ciktiginda almistim o zamanlar yas cok genc. Aykiri bir muzigi vardi yada bejim anlama kapasitem o kadardi. Sevdigim bir sanatci olarak aklimda kalmis bu guzel insan hakkinda bilgi edindikce daha da cok sevmistim. Albumu hala durur kaset olarak. Allah ona ve onun gibi kaybettigimiz varligini ve degerini bile bilemedigimiz sanatcilarimizla birlikte bu ulke ugruna canini veren herkese rahmetinden bol bol versin huzur icinde yatsinlar.

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi ben senin bu yönünü hiç bilmiyordum ya! Niye hiç bahsetmedin ki?

Şimdi youtube'da videolarını izliyorum, yoğun iş gününe ilaç geldi, parmaklarına sağlık..

• Beğen
Tepkiler: erdsde
@Mert E.

kimseye söylememki,saklarım kendimi, pis bir alışkanlık,underground etkisi var,yani yeraltına çekilme müzikte,
ama yer üstünde ise sele üstünde.

@FReeDoMSpY

Hem de ne müzisyen..

Kudret abi'yle ne bileyim bi "Jethro Tull" gecesi falan yapılsın, bisiklete atlayım, koşa koşa gideyim..

• Beğen
Tepkiler: FReeDoMSpY
Geri