Scudo Sports

Aşil tendonu

tırıvırı.

Forum Bağımlısı
Tepki
596
arkadaşlar aşil tendonu için vitamin mineral ne tür ürün seçmek lazım,bu konu hakında hiç bilgi bulamıyorum,varmı acaba aşil tendonu sağlığı için kulandığınız bir ürün,

Scudo
Futbolcular sakatlandıklarında kemik suyu içiyorlardı :)

Ben 2 kez aşil tendonu gerginliği yaşadım boyum uzadığında. Hızlıca uzamıştım.
Magnezyum çinko ve de potasyum ilacı aldım bir kutu 50 hap. Onu da doktor demedi ben kullandım. Zaten büyüyeceğim vardı anlaşılan 8 cm daha uzadım ama aşilim bu sefer çekmedi

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@Hastateker teşekkür ederim dedğiniz ürünleri zaten kulanıyorum,benim merak etğim aşil tendonu için bir destek ürünü varmı acaba bunun için üretilmiş,bunu bulmaya çalışıyorum,yaşım oldu 40 bir kaç gündür gerginlik ve acı oluşmaya başladı sağ aşilimde antrenmanlardan sonra,işde bunun için araştırma yapıyorum pek bişey bulamadım,glukozamin var ama buda eklem yerleri için aşil için değil teşekkür ederim yanıt için yinede

@mutlu07
Fiziksel egzersizleri yaparak güçlendirebilirsiniz bilmiyorum besin takviyesini ama kalın bir ansiklopediye parmak uçlarınızı koyun. Sonra bilekten yukarı aşağı yaylanın hem gelişir hem de iyiye gider

• Beğen
Benim de topuğumun arkasındaki kemik ağrıyordu zaman zaman, ortopediste gittim, aşil tendiniti teşhisi koydu. bir doktora görünün isterseniz.

@Orhan Akarkut
Dolgit krem daha çok kıkırdak için
Diz kapağım çatladı yaklaşık 9 ay ciddi tedavi geçirdim.
Volteren dolgit bengay üçlüsü benim sayemde zengin oldular.
Voltorenin kremini kullandım ve bölgesel ağrılarda mennun kaldım. Aşil tendonunuza sürüp deneyebilirsiniz.
Bengeya gelince antrenmandan önce binmeden önce veya sürün ve üzerini kapatın sargı bezi vs. ile; efor sırasında ciddi sıcak olir çok fazla ısıtır yakar (basketbol oynarken takıma yeni gelenlerin kasıklarına sürerdik acıdan koşsunda kondisyonu artsın bize yetişsin diye)
Bengaydan sonra esneyen tendon artık normal kıvama gelebilir

@Hastateker tesekur ederim bilgiler icin ama bengay yada agri kesici turevleri degil,benim arayisim konuda belirtigim gibi aşil tendon için gıda takviyesi arayışı icindeyim,aşil tendon için ne tür takviyeler kulaniyor insanlar diye araştıriyorum...

• Beğen
Tepkiler: Hastateker
@mutlu07
Hocam besin takviyesinde bilgim yok demiştim de;
Alternatif olarak bazı çözümler sundum.
En iyisi doktora başvurun

• Beğen
Eklem ve tendon rahatsızlıkları için doktora giden yaşlılara verilen en yaygın gıda takviyesi, her gün kelle paça çorbası içmeleri. :hrkbuya:
Ayrıca kaynatılmış tavuğu derisi, kıkırdağı, jeliyle yiyin diyorlar.

• Beğen
Tendinit, oturan ya da aktif spor yapan herkeste görülebilir. Size denk gelmemesi dileği ile.

Geri