Scudo Sports

Asfalt, Toprak Ve Su=mtb=konya Akpinar KÖyÜ

Scudo
UĞUR BU GÜN TELEFONUMU KAYBETTİM. SENİN NUMARANDA KAYBETTİĞİM TELEFONDA KAYITLIYDI. YARINKİ GEZİ İÇİN BENİ ARAYACAKTIN BANA ULAŞABİLECEĞİN TELEFON NUMARASINI ÖZELDEN GÖNDERDİM..UMARIM BU MESAJIMI GÖRÜRSÜN..HABERİNİ BEKLİYORUM..SAYGI VE SEVGİLER

bizi de buralara götürüp gezdirdiğiniz için teşekkürleer! :)
Avcılığa,doğanın dengesini bozan herkese ve herşeye itirazımız var evet!:boese157: :boese157: :boese157:
Hatta hem yolları kaplayan hem cevreyi kirleten aslında sadece insanların egolarını tatmin eden metal yığını jiplere de hayır!!!:boese157:

@Mustafa Gültekin
Teşekkürler Mustafa Bey ayrıca bisiklet forumun uçsuz bucaksız dünyasına hoş geldiniz sizi gezilerimizde görmek ve paylaşmak mutluluk verici DİĞER GEZİLERİMİZDEDE DEĞERLİ YORUMLARINIZI bekliyoruz saygılarımla

konu bal tefsirine dönünce benimde diyeceklerim var, pedallarınız baldolu petekler gibi, bacaklarınız arının kanatları gibi,tekerlerinizde arı gibi vızıldasında o güzelim memleketimi sayenizde çıta çıta seyredeyim resimler öyle güzelki, hani aşıklar derlerya(sen sus gözlerin konuşşun) götürbe kardeşim götür alem memleket görsün resimlerin konuşşun konyayı anlatmaya kelimeler yetmez. PEDALINIZA KUVVET ALLAHA EMANET OLUN,hoşçakalın pedalla kalın.

Bu gezi haika olmuş.Sizler çok eğlenmişsiniz:)Doğa,orman,köpekler:)dinlenme tesisi,çoban:) avcılar:)ne bulduysanız çekmişsiniz.Güzel olmuş...Doğayla iç içe bir gün geçirmişsiniz:)Ne mutlu sizlere.Hem okurken hem bakarken ben çok eğlendim.Yeni turlarınızı bekliyorum.Kazasız yeni turlara:)

• Beğen
Tepkiler: Uğur Vural
@UĞUR VURAL.

Rica ederim Uğur Bey.Yeni turunuzu bekliyorum:):):)

• Beğen
Tepkiler: Uğur Vural
Geri