Scudo Sports

Artvin'den Sinop'a hem ilk hem de tek başına turum (17-31 Mayıs 2016)

@crosscyclist köpekler konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. zaten biraz saldıracak gibi olsalar siz durunca onlar da geri vites yapıyor. siz devam edince tekrar başlıyorlar. siz tekrar duruyorsunuz falan böyle bir 15-20 saniyede mevzu halloluyor.

• Beğen
Tepkiler: crosscyclist
Scudo
İnanın anlatıma bayıldım keşke vakit ayirabilsem de ben de böyle bir tura cikabilsem.. aslında benim kafamda köpeklerden çok insanların tehdidi var yolda araçla sıkıştıran ya da kamp kurduğunuz yerlerde tedirginlik yaratan durumlar olmadı mı hiç ?

@mhtozel yolun büyük bir bölümünü geniş kaldırım ya da sahil yürüyüş yolundan devam ettim. onların olmadığı noktada çok geniş emniyet şeridi vardı. bu anlamda da hiç sıkıntı çekmedim beklediğimden çok daha rahat geçti.

kamp kuracağım zaman insanlar çok yardımcı oldu. zaten biraz gözü kara bir gençlik geçirmişliğim var :) ama hiç tedirginlik yaşatacak bir durumda oluşmadı.

Bu yaz bende düşünüyorum böyle bi tur

herkese güzel sözleri için teşekkür ederim. yazarken insanların sıkılmadan okuyabilmeleri için kısa geçmeye özen gösterdim. fakat benzer bir şekilde ilk defa çıkacaklara ya da bölgede tur yapacaklara referans olması adına çok daha ayrıntılı bir yazıyı görev bildim. an itibariyle yazıyı bitirdim. konu başlığını editleyemedim bu yüzden (link)den okunabilir.

@vizeli gezgin @celikzeki @bisiklethobimiz @Gökhan Taflan @anotherbrick @clooneyist @fatihİ.10 @Cüneyt HOCAOĞLU @Muratdd @ozeltimci09

Çok güzel bir tur yapmışsınız .çok beğendim
Bu tur genelinde toplam ne kadar harcadiniz.
Tekerleriniz çok patladı mi ( patlak önleyici sıvı mi kullanıyorsunuz)

Çok güzel tur olmuş. Ayaklarınıza sağlık. Allah tekrarını nasip etsin sağlıkla sıhhatle.

• Beğen
Tepkiler: alinahit
Güzel tur olmuş yalnız kasksiz biraz tehlikeli olmuş ihmal etmeyin lütfen, ordu dayım sağa sola kaçıyorum fırsat buldukca ordu Fatsa alt yol çok en çok kullandığım yol çok şahane gercekten :) 6 13 mayısta izmir koycegiz yaptık biz de ilk uzun turum oydu çok keyifli oluyor aynen katılıyorum yola çıkana kadar. benzer bir yazı yazdım fırsat bulursan bakabilirsin. ilk fırsatta Sinop ve batum planlıyorum bakalım ...

SM-T700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buraya bir tebrik koyuyorum ve videolara geçiyorum :)

Ayaklarınıza pedallariniza sağlık :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@alinahit Hocam tebrikler yakın zamanda Samsundan Hopaya sarp a gidip gelmeyi düşünüyorum yol üzerinde kamp kurabildiniz mi güvenilir mi ? İnsanlar biraz ürkütüyor açıkcası .

@samet akkaya şu anda o yoldayım Hopa kopmuş plajı çadır yeri olarak 25 tl istedi. Ben kalmadım. Trabzon Ayasofya Camii altındaki parkta rahatça kalabilirsiniz gece 24- 02 ye kadar insanlar parktalar. Ben kaldım. Buradaki insanlar yardımsever. Allah kötüler göstermesin.hopadan Rizeye gelirken merkez Söğütlü Köyü kavşak Çeşme tuvalet oturma bankaları ağaçların altında kalabilirsiniz ben kalmadım. Giderken tamam dediğin yerde dönüşte kalırsın. Sağlıklı turlar.

@bisiklethobimiz trabzon Akçakale market yaşar yabancılar kalıyormus.

@bisiklethobimiz Çok teşekkürler not alıyorum .Ordu giresun gibi yerlerde kalabilecek yerler varmı kamping düşünmüyorum ekonomi açısından

Bir aksilik olmazsa önümüzdeki yıl yapmayı düşündüğüm Sinop - Gürcistan -Soçi turu için faydalı bilgiler edindim. Makalenizde anlatım uslubu ve ayrıntılara girmiş olmanız iyi olmuş. Öyle uzun gelmedi bana. Bu ilk turunuz dan oldukça memnun kaldığınız anlaşılıyor. İlk tur çok önemlidir. Çünkü o ilk tur iyi geçerse artık virüsü kapmışsınız demektir. Artık iflah olmazsınız. İlkbahar geldi mi kanınız kaynamaya başlar. Artık tur yapmadan rahat edemezsiniz.

Karadeniz turu planlıyoruz. Kastamonu boyabat sinop hopa düşünüyordum. Tüneller korkutuyordu (zira iki aile 3,4,9,11 yaşlarında dört çocuk var). Sayenizde hem cesaretim arttı hem de doğudan batıya gelerek tünellerden kurtuluş şahane. Müteşikkirim. Sorum ise gözümden kaçmadıysa toplamda sadece iki tünelde geçmişsiniz doğru mu anlamışım. Tam olarak geçtiğiniz tüneller hangileri ve kurtulma yolumuz var mı? Tebrik ve teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.

@77osman doğru görmüşsünüz iki tünelden geçtim ama galiba çayeli tarafında küçük bir tünel daha vardı yazarken onu unutmuş olabilirim. araklı tünelinden kaçış varmış ama ben onu kaçırmışım fakat yenikent tünelinden kaçış yok diye biliyorum. hatta oradan geçerken video geçmiştim. tünelin tamamı videoda var. neyle karşılaşacağınızı net görebilirsiniz.

o güzergahta esas problem nefise akçelik tüneli. yanlış hatırlamıyorsam 4 km'lik bir uzunluğuna sahip. ondan kaçmak için eski sahil yolunu kullanmalısınız. gerçi, yazıda da belirttiğim gibi, kaçmak gerekmese bile o yoldan gidin harika bir yol. biraz rampa var ama çok değil. rotayla ilgili sormak istediğiniz başka bir şey varsa seve seve cevap vermeye çalışırım

Yeni denk geldim bu yaziya. Gercekten cok begendim.
Kopru altindaki sarki sozu bitirdi beni :)

• Beğen
Tepkiler: alinahit
@alinahit şimdilik bol okuma, ekipman hazırlığı aşamasındayız sonra antrenmanlar başlayacak (aileli olunca bazen gözü karartıp yola çıkamıyorsunuz). sizin tecrübeleriniz bizim için çok değerli. arada sizi rahatsız edeceğiz video, cevap ve yardımseverliğiniz için teşekkürler.

Geri