Scudo Sports

Artvin

@güven aktaş

düz yer yok :)

ama bisiklete binmek için düz yere ihtiyaç var mı?

gerçi Murat arkadaşımız zaten göğe komşu topraklar demiş :)

Scudo
Sevgili Murat Müdürüm nasip olursa biz artvini baştan fetedeceğiz hemde bisiklet ile

Sevgili bisiklet dostları; Artvinde bisiklet binilecek alanlarda var.. binenlerde var... göge komşu topraklara sizleride bekleriz.. 200 den 3.900 rakıma..... sevgi ve saygılarımla

Arkadaşlar ; Hepinizi ilimizde görmek bizleri sevindirecektir. Mutlaka bekleriz ; birlikte pedallar hatilada Borka karagöl Yusufeli kaçkarlar; belki şavşat karagöl ve macahel turlarız.... güncel mail adresim murat.kirdi@yapikredi.com.tr. 533 4218195

İçimde hep var olan bir hasretle senede 1 gidebildiğim memleketime İşaAllah daha sık gideceğim. Görüşmek üzere. Yakında benim de gezi planım var.

2011 Temmuz ayından bu yana Artvin merkezde ikamet ediyorum ve bisiklete yeni yeni ilgi duymaya başladım. Biraz da spor olsun diye bisiklet aldım. İskebeden sanayiye kadar gittim çok zevkli bir yolculuktu. ( yokuş aşağı olmasından sebeple olsa gerek ) =) İndim inmesine de geriye dönüşümün bu denli zor olacağını hiç ama hiç tahmin etmemiştim. En düşük viteste bile Opet benzin istanyonuna kadar güçlükle gelebildim. İşin sonunda eve dolmuşla dönüp bisikletimi de geri dönüp aracımla almak zorunda kaldım. =) Ali Haydar ve Murat Müdürümü gerçekten bir kez daha takdir ettim. İlçelere pedal basarak gitmek her yiğidin harcı değil... Saygılar...

merhaba arkadaşlar ..ben de artvinli bir bisiklet tutkunuyum :) ama artvinde değilim malesef...inşallah bi dahaki yaza artvindeki bisikletçi arkadaşlrla pedallamak istiyorum..aslında bi organizasyon yapılabilir diye düşünüyorm

merhabalar. borçka'ya tayinim çıktı, yakında bisikletimi de alıp geliyorum.

Artvin'de harika şeyler yapabilir güzel turlara imza atabilirsiniz :) benimde hedefimde var.

• Beğen
Tepkiler: Erhan Gunes
Allah nasip ederse ben de tayin isteyeceğim. Umarım görüşürüz

Artık Ordudayım. Orta Karadeniz Turlarına başladım. Sıra geldi Doğu Karadeniz turlarına.

17 ekim çarşamba günü Arhavi den Artvin e tırmanacağım. toplamda 160+ km

merhaba arkadaşlar Hopa'dan Engin.yaz tatili içerisinde güzel bir tur planım var..katılmak isteyen veya planı olan benimle bağlantıya geçebilir mi? teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Merhaba aramıza hoş geldiniz,

Kazasız belasız..

Ben de hopa'dayım hocam yaza kadar bir bisiklet alacağım.

Şöyle bir konu açtım:
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=130324

Umarım birlikte bir tur atma şansımız olur...

Bu arada öneride bulunursan sevinirim konu üzerinden...

Tanışmak için özel mesaj atabilirsin irtabatta kalalım...

Geri