Scudo Sports

Artvin-Yusufeli MTB Turu/Yarışı

Scudo
@cesar çakas

Lütfen her konuya iki üç dakika ara ile 2-3 mesaj yazmak yerine, düzenle butonunu kullanıp sonradan aklınıza gelenleri ilk mesajınıza ekleyiniz.

Ankaradan saat 5 gibi uğurladık arkadaşları..hepsine başarılar dilerim

• Beğen
Tepkiler: zorbeyonur
@athletic

ard arda cümle ve yorum yazmamın anlamı 50 msj sahip olup ve özel msj atabilmem için 50 msj sahip olmalıyım oyüsden tekrar tekrar yorum yazdım rahatsızlıgım için özür dilerim ve bu arada 50 msj sahip oldum :D:D

Bende şimdi aldım haberini. El bileği kırılmış diye duydum. Geçmiş olsun

@nuriaktürk

Dün Bora Tirki ile Ali İhsan Taş çarpışması Bora'nın kolunun "2 yerden "kırılmasına neden olmuştu. Bugün de Elit B kategorisinde yarışan Uğur Göksu “single track” bölümünde kanala düşerek kolunı kırdı ve yarış dışı kaldı.

Mtbtr'den alıntı :)

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Ayrıca Uğur Göksu arkadaşımızda bisikletin kayması sonucu kanala düşmüş onada Bora Tirki ile beraber çok geçmiş olsun diyor biran önce iyileşip aramıza katılmalarını bekliyoruz...

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
hepnize cok tesekkur edrim su anda erzurumdayım dun aksam amelıyat oldum koluma 2 adet platın takıldı yarında taburcu olup evıme gıdıyorum.ayrıca bora abıye cok gecmıs olsun dıyorum.umarım bu yasananlar yetkılılere ve organızasyonu duzenlere bır ders olur dıger organızasyonlarda daha dıkkatlı olunur bir daha bu sekılde uzucu olaylar olmaz

Bizler için kalkıp ARTVİNE gelen Alptekin abimize Çekmiş olduğu resimler ver vermiş olduğu bilgiler için Teşekkürler.
(link)

yarıştan düşen arkadaşlara geçmiş olsun.. :(

Bisiklet ve Oryantring Federasyonlarınca ortaklaşa düzenlenen 1. Yusufeli Etaplı Dağ Bisikletli Oryantring yarışları 2 kaza ile atlatıldı. Hem Bora'ya hem Uğur'a tekrar geçmiş olsun diliyorum. Bir dahaki yarışlarda tüm yarışmacı arkadaşlara yanlarında pusula, harita gibi gereçler getirmelerini, gelişmiş yön bulma konusunda eğitim almalarını tavsiye ediyorum.

Herkesten Cok Ben ÜzÜldÜm Bu Talİhsİz Olay İcİn GÜvenlİk Önlemİ AlinmiŞ Olsaydi BÖyle ÜzÜcÜ Kazalar Olmayacakti Kendİsİ İnŞallah En Yakin Zamanda Aramiza DÖner Borasiz Bu Camİa Cekİlmez

bora ve uğur kardeşimize çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda aramıza dönerler.

Size soruyorum.!!

1.gün yarışında Bora Tirki'nin
2.gün yarışında ise Uğur Göksu başına gelenlerin sorumlusu kimdir? :boese157:

Bu kol kırılma olayları sizin başınıza gelse ne yapardınız? :boese157:

Bora Tirki , cmt akşamı yapılan teknik toplantıda güvenlik konusundaki uyarısı,2.gün yarışında da gerçekleşen kaza ile ne kadar doğru bir tespit olduğunu gösterdi.

Yukarıdaki sorularıma cevap verirseniz,sevinirim.

Bora'ya ve Uğur'a çok geçmiş olsun.

Geri