Scudo Sports

Artvin-Yusufeli MTB Turu/Yarışı

@Mert Kabtan

Mert doğru diyorsun, otobüs fiyatlarına baktım gidiş geliş 120 Lira pazarlık yapsak
belki daha ucuz olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Scudo
@Murat İLK

Ben vazgectim :rolleyes:

Arkadaşlar ancak atladığınız bir nokta var.. Otobüs fiyatları Artvin merkeze kadar geçerli.. Yusufeli, Artvin merkezden yaklaşık 100km.. Oraya kadar olan ulaşımıda gözardı etmeyin.. Otobüslerin ücretsiz olmasını tabi ki bende çok isterdim ama olmaması kötü oldu tabi..

Kaç kişi gidiyor arkadaşlar bu yarışı gidenler bir yazsada görsek sayıyı....

Biz Ozan, Ben, İso falan kesin gideceğiz gibi görünüyor.. Ama çadırda kalacağız orda.. Otelde kalırsak geri dönüş yolunu bulamayabiliriz..

@Mert Kabtan

Yukarıdaki yazılan bilgiler haricinde ;

Harcırah konusu : Her il diğer yarışlarda olduğu gibi KAFİLE LİSTELERİNİ getireceklerdir.

Bildiğiniz kuralları dahilinde HARCIRAHLAR VERİLECEKTİR.

Ödül töreni sonrası Saat:17:00- 17:30 gibi .Otobüs Ankara'ya hareket edecektir.

Teknik toplantıda , yarış sonrası herkesin dönüş için çabuk bir şekilde toparlanması konuşulacak.YOLUMUZ UZUN.

Ödüller 5000 TL bildiğiniz gibi , fakat ek sponsorlar sözlerinde durursa Ödül 10.000 TL ye çıkabilir.

Her kategorinin ilk 10'na ödül dağıtılacakmış.

Kaynak: Federasyon yetkilisi.

@Bora TİRKİ

bora abi sözüm meclisten dışarı...Bu lafları her yarış öncesi söyleyerek federasyon adam toplamaya çağırıyor (misal aksaray yarışı ödül olabilir maksadıyla çağırdılar...Kesin yargı olmadan çoğu kişinin geleceğini düşünmüyorum.) ama ben bisikletsever biri olarak 100 tl değil 200 tl olsa bile orada olacağım...

• Beğen
Tepkiler: İLKER TAŞ
@zorbeyonur

yemek beleş gibi konuşuyorsun onur...50 ytl de yemek etti mi sana 250 tl hani muhteşem bir federasyonumuz var her yarış sonrasında hemen paramızı veriyorlar desek 250 tl hiç birşey ama gel görki para içeride işliyor bir esnaf misali...bizim cebimize girse daha bi işleyecek o para da işleyen demirin pas tutmayacağı gibi...ölmez de sağ kalırsak paramızı alacaz inş...

Yalnız iso oraya gitmen bu yarış bisikletseverlikten öte bu insanlara destek vermen anlamında bence benım gıtmeme sebeplerımden bırısıde protesto etmektir sizleri bilemiyorum ayrıca yukarıda yazdıgın sebepleri bile bile gitmende ilginç ...

@heng

gecen seneki aksaray yarışı federasyonun takviminde olan bir yarış değildi o bölgedeki kurum ve kuruluşlar tarafından ödül parası toplandı bu seneki yarış federasyon takviminde olduğu icin para ödülü biraz zor olurdu netekim de öyle oldu

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
ali ihsan abi bu da takvim yarışı o zaman bu yarışta da para veremeyebilirler...

Beyler sorun nedir? anlamadım.

Harcırah alıyorsunuz.
Ödül alıyorsunuz.
Parası olanlar otelde,ekonomi yapanlar çadırda.

Sadece evet, biraz uzak, ama artvin yusufeli'ni görmek ve yarışmak keyifli olur düşüncesindeyim.

Yarışlar az diyorsunuz,aynı parkurda yarışmak sıkıcı diyorsunuz.

alın size farklı bir ortamda farklı bir parkur.

Biraz yapıcı yönden bakın.

Organizasyonun bir parçası olun.

Bu arada yeni haberde Artvin yarışı öncesi Isparta harcırahları,süpriz olursa Aksaray da yatabilir.

Kısmetse Ankara daha sonra Artvin Yusufeli'nde görüşmek üzere.

Gökay; bize zemin hakkında bilgi aktarırsan sevinirim.

Benim lastik seçimim dişli lastik olacaktır.

@Bora TİRKİ

Bora abi çok güzel diyorsun karadenizin doğusunda yarışmak herhalde en güzel yarışlardan biri olucaktır ama bu dediklerini bir kişi söylemiyor ki örneğin;
Benim durum yok Artvin'e gidemiyorum,Faruk'un durumu vardır polonezde,Yalova'da yarışmaktan sıkılmıştır.Olay bundan ibaret
Bu benim görüşüm :)

Arkadaşlar federasyonu eleştiri kısmını geçeceğim fakat yarış yeri sırf sporcuların çoğunlukta ikamet ettiği yere uzak diye gitmeyenleri ve eleştirenleri kınıyorum. Yeri geliyor bir bisiklet organizasyonu için git-gel 40 saatim otobüste geçti hiçte gocunmadım. ayrıca federasyonun illaki büyük illerden otobüs kaldırması ve bunu ücretsiz yapması gerektiğini de düşünmüyorum. Sonuçta (geçte olsa) illere göre asgari seviyede de olsa ulaşım,barınma ve beslenme masrafları harıcah olarak karşılanıyor. Hadi federasyon ücretsiz otobüs ayarladı ve bu servisi belli başlı illere uyguladı.Bu illerde ki sporcular ücretsiz ulaşım sağlamalarının yanısıra ayrıca içertisinde ulaşım masrafları da olan harıcahlarını aldılar. Peki şimdi bu adaletli bir durum oldumu? Diğer illerden katılan sporculara haksızlık olmazmı?Örneğin Kemaliye yarışı... Bakın bu yarışta ise federasyon küçük bir miktarda olsa piyasadan daha uyguna otobüs ayarlamış ve bunu sizlerin hizmetine sunmuş. Sırf böyle bir sebepten dolayı federasyonu eleştirmenin de doğru olmadığını düşünüyorum. Ha olaki organizasyonda bir gevşeklik olur o zaman dibine kadar eleştirin. ''Herşeyi devletten beklemeyelim'' sözü de sanırım buraya tam oturur.

• Beğen
Tepkiler: memocy
ne söyliyimki giden ark.lara başarılar ve bol ödül almalarını dilerim. gidip zarar etmek var gidip kar etmek var :D nasıl bir iş yaa bir mucize olsa gerek

ama büyük ihtimal katılım sayısı baya az olacak ama sadece istanbuldan. diğer iller azda olsa yakın kalıyor ARTVİN'e büyük olasalık gene 1 kaç kişi olur yarışta:D:D

Geri