Scudo Sports

Artvin Çoruh ben ve bisikletim

sporcu71

Daimi Üye
Tepki
408
Fotoğraf bulunamadı.
Evet sevgili bisiklet sever dostlar ilk denemem başarısız oldu ama bu sefer galiba fotoğrafları paylaşmayı başaracağım. Artvin iline tayin olduktan sonra yaptığım ilk bisiklet gezisinden görüntüleri sizlerle paylaşmak istiyorum . Bugün hava güzel. İskebe denilen yerden Hatila vadisine gidip gelmeyi düşünüyorum.İskebeden bir görüntü.
Fotoğraf bulunamadı.
Demir atım şimdiden sabırsızlanıyor.Uzun süredir birlikte olamadık.O da benim gibi daha önce hiç gitmediği bu yolları merak ediyor. Belkide bu yollarda sürülecek ilk bisiklet olmanın heyecanını yaşıyor.
Fotoğraf bulunamadı.
Çoruh nehrinin uzaktan nazlı nazlı aktığına aldanmayın. Çok hırçın akan bir nehir
Fotoğraf bulunamadı.
Çoruhtan bir görüntü
Fotoğraf bulunamadı.
Her kayadan buz gibi sular akıyor.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Artvinde harika gezi güzergahları var
Fotoğraf bulunamadı.
Dağ köylerinden kesitler.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Hatilla vadisinden bir kesit
Tam bir bitki cenneti
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Doğal hayattan bir kesit
Fotoğraf bulunamadı.
Dağlar geçit vermiyor buralarda şartlar çok ağır.
Fotoğraf bulunamadı.
Buralarda iki sefer hata yapma şansın yok.Çok dik uçurumlar var burada yoldan yanlışlıkla çıkarsan aşağıya düşersin kaymassın...
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Sevgili dostlarım bu benim fotoğrafları bu siteye ilk atışım umarım güzel bir sonuç elde ederim. İyi seyirler Ayrıca bu gezi evden çıkış dönüş toplam 30 km olup çevreyi tanıma türünde ve çok yavaş bir gezi oldu.

Scudo
selam haydar abi:
yeni parkurların (ARTVİN) hayırlı olsun...resimler güzel olmuş ...parkurlarda korku filmi gibi ...Allah (C.C) frenlerine kuvvet versin....yeni gezilerini sabırsızlıkla bekliyoruz...

(link)
Evet sevgili bisiklet sever dostlar ilk denemem başarısız oldu ama bu sefer galiba fotoğrafları paylaşmayı başaracağım. Artvin iline tayin olduktan sonra yaptığım ilk bisiklet gezisinden görüntüleri sizlerle paylaşmak istiyorum . Bugün hava güzel. İskebe denilen yerden Hatila vadisine gidip gelmeyi düşünüyorum.İskebeden bir görüntü.
(link)

Demir atım şimdiden sabırsızlanıyor.Uzun süredir birlikte olamadık.O da benim gibi daha önce hiç gitmediği bu yolları merak ediyor. Belkide bu yollarda sürülecek ilk bisiklet olmanın heyecanını yaşıyor.
[(link)

Çoruh nehrinin uzaktan nazlı nazlı aktığına aldanmayın. Çok hırçın akan bir nehir
(link)

Çoruhtan bir görüntü
(link)

Her kayadan buz gibi sular akıyor.
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Artvinde harika gezi güzergahları var
(link)

Dağ köylerinden kesitler.
(link)

Fotoğraf bulunamadı.
Hatilla vadisinden bir kesit
Tam bir bitki cenneti

Doğal hayattan bir kesit
(link)

Dağlar geçit vermiyor buralarda şartlar çok ağır.
(link)

Buralarda iki sefer hata yapma şansın yok.Çok dik uçurumlar var burada yoldan yanlışlıkla çıkarsan aşağıya düşersin kaymassın...
(link)

(link)

Sevgili dostlarım bu benim fotoğrafları bu siteye ilk atışım umarım güzel bir sonuç elde ederim. İyi seyirler Ayrıca bu gezi evden çıkış dönüş toplam 30 km olup çevreyi tanıma türünde ve çok yavaş bir gezi oldu.

Sevgili sportmen kardeşim nasip olursa yazın bisikletinle gelirsin birlikte pedallarız. Buralar tam senlik. Parkurlar oldukca zorlu. Ama sen rahatlıkla üstesinden gelirsin. Unutma dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur derler. Nasip birgün yine eskiden olduğu gibi beraber pedalleriz.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ERTAN
Selam ,

O bölgede hem yaşayıp hem çalıştığınız için Türkiye'de çok şanslı kişilerdensiniz . :)

Paylaşım için çok teşekkürler ,

Devamını bekliyoruz .

Tolga Gürgün

@Tolga Gürgün

Sözlerinize katılmamak mümkün değil ben daha önce Trabzon da da bulundum fakat karadenizi gezdim demek için mutlaka Artvin i görmek gerek. Bazı şeyler anlatılmaz yaşanması gerekir.

Yolun kısa veya uzun olması inanın benim için önemli değil. Önemli olan bu görüntüleri bizimle paylaşmış olmanız. Nice forum yazısı görüyorum, bilmem şu kadar km tek başına. Ama içi boş. Beni de oralara götürdüğünüz için teşekkürler. Yolunuz açık olsun.

Barajlardan sonra biraz doğal yapısı bozuldu ama yine de cennetten bir köşe, ilçeler de çok güzeldir. Borçka, Ardanuç, Şavşat, Hopa Arhavi her bir ilçe görülebilecek yüzlerce doğal güzelliğe sahiptir.

manzaralar çok güzel ayagınıza sağlık bizlerde böyle güzel yerleri görüyoruz bizim buralarda çok güzel bu taraflarada bekleriz lüleburgaz bisiklet grubu olarak her zaman yardımcı oluruz saglıklı günler

@Yunus Emre POLAT

Sevgili dostum bu Artvin de ilk gezim oldu amacım çevreyi tanımaktı. Tek başıma çıktım bu geziye ayrıca bölge de doğal hayat koruma altında dolayısıyla yabani hayvanlarla karşılaşma riski çok fazla bu nedenle rotamı kısa tuttum.Bir iki kişi bulabilirsem daha kapsamlı turlar düşünüyorum. Katılımından dolayı teşekürler.

• Beğen
@malazivore

Herhalde burada bulundunuz veya buralısınız. Burada doğal hayat halen devam ediyor. İnsanlar doğayla devamlı mücadele halinde.Murgul ve Yusufeli hariç diğer ilçeleri gezdim gerçekten çok güzel Şavşat ilçesine gittiğimde kendimi kartpostal içerisinde hissettim. Bazı şeyler kelimelerle anlatılmaz yaşanması gerekir.

• Beğen
çok hoş ve değişik yerler, o şekilde bir coğrafyayı bulmak heryerde mümkün olamıyor bence şanslısınız, sayenizde biz de oraları görmüş olduk. ayağınıza sağlık.

selamlar :)

@Erhan_Yılmaz

Sevgili kardeşim çok sağol. Bisiklete binmek çok güzel ama en önemlisi bisiklet dostluğu galiba. Hiçbir karşılık beklemeden ortak paydada buluşmak. Ayrıca buralarda çok harika parkurlar var fakat biraz cesaret istiyor yalnız başına yapılması çok tehlikeli . Bu sebeple yanıma birilerini bulana kadar şimdilik kısa parkurlarla idare edeceğim. Yolun düşerse beklerim

• Beğen
@fatih_brs

Bursa da 11 yıl yaşamış biri olarak Bursalı arkadaşlardan ilgi görmek beni mutlu etti. Ayrıca paylaşımlara verdiğiniz destekten dolayı teşekürler

Geri