sporcu71
Daimi Üye
- Tepki
- 408
Fotoğraf bulunamadı.
Evet sevgili bisiklet sever dostlar ilk denemem başarısız oldu ama bu sefer galiba fotoğrafları paylaşmayı başaracağım. Artvin iline tayin olduktan sonra yaptığım ilk bisiklet gezisinden görüntüleri sizlerle paylaşmak istiyorum . Bugün hava güzel. İskebe denilen yerden Hatila vadisine gidip gelmeyi düşünüyorum.İskebeden bir görüntü.
Fotoğraf bulunamadı.
Demir atım şimdiden sabırsızlanıyor.Uzun süredir birlikte olamadık.O da benim gibi daha önce hiç gitmediği bu yolları merak ediyor. Belkide bu yollarda sürülecek ilk bisiklet olmanın heyecanını yaşıyor.
Fotoğraf bulunamadı.
Çoruh nehrinin uzaktan nazlı nazlı aktığına aldanmayın. Çok hırçın akan bir nehir
Fotoğraf bulunamadı.
Çoruhtan bir görüntü
Fotoğraf bulunamadı.
Her kayadan buz gibi sular akıyor.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Artvinde harika gezi güzergahları var
Fotoğraf bulunamadı.
Dağ köylerinden kesitler.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Hatilla vadisinden bir kesit
Tam bir bitki cenneti
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Doğal hayattan bir kesit
Fotoğraf bulunamadı.
Dağlar geçit vermiyor buralarda şartlar çok ağır.
Fotoğraf bulunamadı.
Buralarda iki sefer hata yapma şansın yok.Çok dik uçurumlar var burada yoldan yanlışlıkla çıkarsan aşağıya düşersin kaymassın...
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Sevgili dostlarım bu benim fotoğrafları bu siteye ilk atışım umarım güzel bir sonuç elde ederim. İyi seyirler Ayrıca bu gezi evden çıkış dönüş toplam 30 km olup çevreyi tanıma türünde ve çok yavaş bir gezi oldu.
Evet sevgili bisiklet sever dostlar ilk denemem başarısız oldu ama bu sefer galiba fotoğrafları paylaşmayı başaracağım. Artvin iline tayin olduktan sonra yaptığım ilk bisiklet gezisinden görüntüleri sizlerle paylaşmak istiyorum . Bugün hava güzel. İskebe denilen yerden Hatila vadisine gidip gelmeyi düşünüyorum.İskebeden bir görüntü.
Fotoğraf bulunamadı.
Demir atım şimdiden sabırsızlanıyor.Uzun süredir birlikte olamadık.O da benim gibi daha önce hiç gitmediği bu yolları merak ediyor. Belkide bu yollarda sürülecek ilk bisiklet olmanın heyecanını yaşıyor.
Fotoğraf bulunamadı.
Çoruh nehrinin uzaktan nazlı nazlı aktığına aldanmayın. Çok hırçın akan bir nehir
Fotoğraf bulunamadı.
Çoruhtan bir görüntü
Fotoğraf bulunamadı.
Her kayadan buz gibi sular akıyor.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Artvinde harika gezi güzergahları var
Fotoğraf bulunamadı.
Dağ köylerinden kesitler.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Hatilla vadisinden bir kesit
Tam bir bitki cenneti
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Doğal hayattan bir kesit
Fotoğraf bulunamadı.
Dağlar geçit vermiyor buralarda şartlar çok ağır.
Fotoğraf bulunamadı.
Buralarda iki sefer hata yapma şansın yok.Çok dik uçurumlar var burada yoldan yanlışlıkla çıkarsan aşağıya düşersin kaymassın...
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Sevgili dostlarım bu benim fotoğrafları bu siteye ilk atışım umarım güzel bir sonuç elde ederim. İyi seyirler Ayrıca bu gezi evden çıkış dönüş toplam 30 km olup çevreyi tanıma türünde ve çok yavaş bir gezi oldu.