Scudo Sports

Artık karar vereceğim seçenekler arasında yardım lütfen.

Sizce Hangisi

• Toplam katılım
    22
  • Anket kapanışı .

Burak Salgın

Forum Demirbaşı
Tepki
106
Bisiklet
Scott
Artık karar verip birini almak istiyorum,

yardımınız lazım.

Merida, Giant, Scott, Focus adaylar.

aşşağı yukarı hepsinin fiyatlar aynı sayılır.

Focus black raider 1.0
(link)
Merida tfs 500
(link)
Giant xtc elite
(link)
Scott scale 670
(link)

Scudo
Ben olsam tercihimi Merida'dan yana kullanırdım

bende tercihimi merida tarafına kullanırdım. gerek tasarımı gerek kalitesi ortada bir bisiklet

teknik konulardan pek anlamıyorum, ama ben olsam scott seçerdim bunların arasından. sadece görsel olarak bana daha yakın geldi.

meridanın kadro kalitesi düştü falan deniyor bunun doğruluk payı varmı acaba? çünkü bende merida dan yana kalbim ama bu söylenti kafamı çok kurcalıyor

ben olsam Focus seçerdim..

bu ilanı sahibinden.com da görmüştüm. çok hoşuma gitti bisiklet. ama sıfıra taktım biraz. güven sıkıntım var: )

pişman olmayacağınız bisikletler, o kesin.. o yuzden içiniz hangisine ısınıyorsa...
meridalrı hep çok güzel buluyorum

giantı eledik o zaman. merida ve focus arasında gidip geliyorum.

@aligüler

:D bende pek ısınamadım kadrosuna. özellikle renk konusunda. scottın donanım biraz daha düşük.onuda geçtim.
focus ve merida çekişiyor:)

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
al merirdayı,
Meridam benim diye gezersin ;)

ya kadroları eskisi gibi değil demişti bir arkadaş. varmıdır bunun aslı astarı? ona takıldım biraz.

bende yeni merida aldım 1 ay oldu Merida T2 Speeder eskisi yenisi bilemem ama kadro gayet iyi..
geçen haftada fransa hollanda tarafındaydım bisikletlere hep baktım çoğu markayı bilmiyorum..ama bilindiklerden city bike larda Giant baya baya yaygın, birkaç bisiklet satıcısı ile de konuştum merida sordum şaşırdı dükkanda bir merida var o da benim yarış bisikletim dedi gösterdi...
Tarzı veya kalitesinden mi bilmiyorum ama sahipleri tarafından kıymet verilen bir marka Merida

;)

@Önder Tarım

@Burak Salgın

Burak bey eğer Merida düşünürseniz, Önder bey eşe dosta verilmeyecek bir bisikleti,zaten satmazdı,bu konuda Önder bey'e güvenebilirsiniz..

@Önder Tarım

açıkçası bende bu arkadaşın bisikletini almanız taraftarıyım diğerlerinden hem üstün hemde daha çekici duruyor
diğer yandan sizin dediğiniz sıfır bisikletlerden de focusu öneririm

ya ikinci el olunca bir sürü soru geliyor akla. kadro kaç senelik maşa ne durumda, donanımların ne kadarlık ömrü var gibi. sorun çıkarıp yenilemekten korkutorum herşeyi. verilecek para az değil başım ağrısın istemiyorum.yoksa bisiklete diyecek söz yok. bilemedim

Geri