Scudo Sports

Artık ben de yol bisikletçisiyim :)

kardeş hayırlı olsun darısı bize artık Carraro kadrolar benim gözüme çok hoş görünüyor

• Beğen
Tepkiler: Berke
Scudo
@Ahmet F.ELBİR

Teşekkürler. :)

Hayırlı olsun :)

• Beğen
hayırlı olsun kaya gibi bisiklet :)

• Beğen
@mehmet.ali

@mehmetsarı

@kemal karga

@Gün A.

@Furkan Çınar

Hepinize teşekkürler, Furkan incelemeyi 1-2 hafta sonra yapacağım biraz ısınmak lazım değil mi? :)

Yarım saat önce Bebek'teydim parka girdim sakince sürerken karşıma 2 köpek çıktı. Normalde köpekten hiç korkmam ama bir an havlayarak peşine takılınca illa ki aklını alıyor. :) Her neyse işte öyle biraz hızlandım aksilik önümde insanlar vardı soldan çimenlere yani toprak yola hızlı haldır küldür bir şekilde girdim uzaklaştıktan sonra jantlara baktım jilet gibiydi ikisi de.
Yani tekrardan jantlar yüzümü kara çıkarmadı. Böyle deneyimleri yaşadıkça sizlerle paylaşırım... :)

Hayırlı olsun. Allah kazasız, belasız kullanmanı nasip etsin.

• Beğen
Hayırlı olsun çok güzel başından beri f/p olarak bu bisikleti düşünüyordum... Daha fazla kişide görmek daha fazla fikir edinmek demektir.. Senin adına sevindim inş bir gün kendi adıma da sevinirim :D Bu arada bisiklet hakkında inceleme tadında detaylı bir yorum bekliyoruz.. ;)

• Beğen
@Salih Eroğlu

Almanızı öneririm ben gayet memnunum 3 günlük süreçte. İncelemeyi 1-2 hafta içinde yapacağım. :)

• Beğen
Tepkiler: Salih Eroğlu
Göbek sesini merak edenlere;

Hayırlı olsun güle güle kullan. İnceleme yazını merakla bekliyoruz:)

• Beğen
Hayirli olsun berke, inan sonunda istedigine kavustugun icin sahsen kendim almis gibi sevindim. :in: Allah sana bu bisikleti bir ömür boyu sürmek nasip estsin, ayrica tüm bisikleti olmayan bisiklet severlere de nasip etsin.

NOT: Sahsen ben renklerini hic begenmedim aksine bayildim. Siyah üzerinde mavi sahane durmus. Cok güzel bir secim olmus.:)

@Murat Cömez

Çok teşekkürler abi renkleri beğenmene sevindim ben de senin gibi renk uyumuna özen gösteririm bu arada Fuji ne oldu abi tamamlamaya ne kadar kaldı? :)

@Berke Kazankaya
Bu konu fujinin konusu degil ama az kaldi lastikler ruble ve zincir eksik. Onlarda tamamlaninca bitiyor.
Simdi bu konu birakalimda senin su cirkin ama cirkin oldugu kadarda efsane bisikletine kalsin.:)

• Beğen
Göbekler değişmiş galiba. Önceden carrarolar da quando rulmanlı göbekler vardı. Bunlar quando değil galiba. İnşallah akıcılığı da iyidir. Ayrıca eskisine göre daha sesli çalışıyor göbekler Berke. Çok fazla belli değil ama iyidir yine :)

Geri