Scudo Sports

Artik basamaklar bizi durduramazzzz!

Scudo
Tebrik ediyorum.Ben hala bu korkumu yenemedim.Parkur anlamında belki de merdivenden daha tehlikeli yerden inerken merdivenden inemememin sebebini bilemiyorum.Kendimi epeydir bu anlamda kırbaçlıyorum,yaptığınız eylem bana vesile olsun.En kısa zamanda bunu deneyip başaracağım.
Vesile olduğunuz için bir kez daha teşekkür ediyorum.
Yüregim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aİle olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

@candede

Sevgili Candede, ben hemen Semrtayi ilk balonla kapadokyaya gonderiyorum, butun heyecaniyla seni bir tesvik etsin, bak merdivenlerden nasil onar beser iniyorsun :D Hatun once kendi hoplaya ziplaya iniyor, oyle basitmis gibi gosteriyor ki olayi, korku morku kalmiyor, yapmazsam namerdim'e donusuveriyor is :D sen de haliyle yapiyosun :D :D :D

@msconfig

zaten gecen gun bir fotograf gordum :D bulursam koyarim buraya :D

vallahi bilmiyorum, once noexit'e dedim: bu yastan sonra kiramicam orami burami :) sonra kendimi basamaklardan asagi inerken buldum :D bir daha bisey soylemicem, buyuk konusuyorum hep :p :D

• Beğen
Tepkiler: bedo
@bikergrrl

cidden dimi oyle demistin hehe unutmusum onu :D :D :D

Desteklemeye gelirimde,ponpon falan bozar şimdi:)

tebrikler...
Azminizi takdir etmemek elde değil:)
bence artık fren yaparak inmeye çalışmanızın vakti gelmiş...

size bundan sonra kısaca,
DSPS
diyeceğim...

DSPS = Down Stairs Pro Sis

@bikergrrl

süper teklifmiş bikergrrl :)
kabul ediyorum,istanbuldan kapadokyaya balonla gelirsem sizi heveslendirenbilirim :)

@acumur

:) ponpon olmazsa olmaz acumur :) ponpona çok merdiven,ponpon yoksa biz zaten iniyoruz :p ayrıca o kadar koruma bende de olsa hiç düşünmem zaten :)

• Beğen
Tepkiler: candede
Bu baya iddialıymış:)

burasi benim bodrumdaki yarimadama benziyor, bu yaz antreman yapmam gerekecek galiba :D :D

bikergrrl,biz senle karsılasmadan önce modada bi yerden inmiştik tugberkle,baskıc genişlikleri farklı merdivendi,bana o daha zor gelmişti çunku orda fren ayarlayarak inmek zorunda kalıyorsun,bu hafta ordan da inelim akşam donuşte,öyle yerler bulalım,bi de kadıkoy bjk iskelesinde ataturk bustu var :003: ,her akşam yayan inip çıkıyorum,gözüm alışsın die :p ben pazarı iple cekiyorum :) nitronun kaskı da alır kafamıza geçiririr,ineriz bisürü yerden :)
max koruma :box2::box2: :box2:

yapariz semrtacim :D sen bana yani illa bir yerlerimi kirdirticaksin di mi :p

eheheeheeu cift kask koruma bu is hosuma gitti :D :D pazar olsun artiiiik :D

yastiklar disari dogru acilip ucuruyorsa olur :D icine helyum de basariz :p arka freni sıkmaya gerek kalmaz :D :D :D

gururlandim :D :D :D prosisler cosmus :D arka fren kontrollu inme planlari falan :D super super :)

Geri