Scudo Sports

İnceleme Arpenaz 10 sırt çantası Decathlon

Bende lacivertten almıştım. Herkes gibi tavsiye ederim.

Scudo
Çantanın içine kaskım sığdı;) Ayrıca epey boş yerde kaldı.
http://i.imgur.com/AeYlf79.jpg
http://i.imgur.com/XPPhAsa.jpg

Bende siyah modelini almıştım annem çok beğendi bende anneme verdim. Bugünde kendime Bir üst modeli olan Aprenaz 20 satın aldım.

Belden klipslİ Uygun fiyatlı bi çanta önerisi olan var mı dayanıklı olması gerekmez sadece patlak seti koycam içine.

iki turdur bu cantayı kullanıyorum hakikaten cok güzel fiyatına gore. cok hafif bir de. ayrıca hafta içi de işe giderken kullanıyorum. görünüşü, kullanışı falan fiyatıyla alakası yok.

fiyatı nette 12 tl olmuş?

bu çantayı ben de alacağım da, bunun yanısıra tavsiye edebileceğiniz f/p ürünleri var mıdır? inceleme imkanı bulabildiğiniz. beraber alayım hepsini:)

Sırtta terleme yapıyor mu ? İçine su torbası konabiliyor mu ? Ayrıca geçen haftalara kadar su torbası satışı vardı Decathlon'da aniden satıştan çektiler mi ne oldu ,sitelerde artık gözükmüyor ?

Bugün gördüm çanta 11,95 TL olmuş.

Benim sırt çantam var ama terletiyor sırtımı. Özellikle yük varken. Kullanan arkadaşlar sırt terletme durumu nedir? Terletiyor mu sırtı?

Arpenaz 15 kullanıyorum boşken cebinize koyabildiğiniz :D Yeşili varsa bir de Arpenaz 10 alacağım sanırım var mıdır yeşil?

Bugün dechatlon izmir mağazasından aldım 11,95 tl olmuş fiyatı, tam bir F/P ürünü gayette tatmin edici bir kalınlığı var kumaşının, bisikletle ufak tularda rahatça kullanılabilir bu arada turuncusunu aldım

Sirt terletme durumu ufaktan var. gerci sirt terletmeyen canta yok denecek kadar az. Su torbasi gözü yok. Fiyat evet artik 11.95tl

Zorlasak içine 1-2 tane soru bankası sığar mı? Köşegen olarak koysak falan? :D

@Berkay* denedim rahatlıkla 3-4 tane soru bankası sığıyor. :)

• Beğen
Tepkiler: Berkay*
Ne çantaymış be gören alıyor gören alıyor bi tanede biz alalım o zaman :)

Ek olarak ben sipariş vereceğim ama bir mavi bir turuncu istiyorum ayrı ayrımı sipariş etmeliyim nasıl yapmalıyım ?

kalmamış ya :( stok yok diyor

Geri