Scudo Sports

Arm cooler vs Arm warmer - Kol soğutucu vs Kol ısıtıcı

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Arkadaşlar Merhaba.
Kış için kol ısıtıcı almak istiyodum zar zor beden bulup castelli marka bir çift edindim. Satın almadan önce baktım, S beden, Arm warmer bi de castelli fiyat da uygun... Hemen aldım.
Sabah ayazında bir hevesle giydim hemen. Daha iki dakika geçmeden kollarda bir ürperme hissettim :eek::kötü: Noluyor şekerim mi düştü diye düşünürken aklıma etiketine bakmak geldi. Evet, Arm warmer yerine arm cooler göndermişler siteye de muhtemelen yanlış yazmışlar :D
Üzerime mont giyerek sürüşe çıktım. Ürün rüzgarla temas etmediği sürece aslında ısıtıcı olarak da bir derece iş görebilir gibi geldi. Sonra yabancı forumlara baktım yaz ayları için 50+ derecelerde bile arm warmer kullananların çok olumlu yorumlarına denk geldim.
Bu iki ürün hakkında tecrübesi olan varsa paylaşabilirse çok güzel olur :harika: Napayım ben şimdi bunu çok da sevdim geri gönderesim gelmiyo:D

135694 dosyayı görüntüle

Scudo
@Cem cm

50+ derece dediğiniz, UPF rating değeri olmasın? Bu arada nerden aldınız?

@cayboylu
yabancı bi forumda yazıyodu hatta fahrenheittan çevirdim. Sallamış da olabilir ama aşırı sıcakta kullanılıyo diyolar yani. Performans bisiklet sitesinden aldım

Sanırım şunu almışsınız:
(link)

Serin veya sıcak tutmaktan çok güneşten korumak için tasarlanmış ürünler bunlar. Ayrıca terinizi emeceği için hangi sıcaklıkta olursa olsun konforunuzu biraz arttıracaktır.

@Murat B. Evet teşekkürler cevap için. Keşke ben de internetten aratsaymışım özelliklerini. Gerçi memnunum yazın da iş görcek gibi.

Arkadaşlar yazın kollar yanmasın diye güneşe karşı korunmak için (link) almıştım. Bu ısıtıcı mı anlamadım. Yazın güneşten korunmak için soğutucu mu almak lazım örnek tavsiye ürün var mıdır kullandığınız?
Mesela (link) uygun mudur? Renk beyaz mı olmalı yazın?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
Arkadaşlar yazın kollar yanmasın diye güneşe karşı korunmak için (link) almıştım. Bu ısıtıcı mı anlamadım. Yazın güneşten korunmak için soğutucu mu almak lazım örnek tavsiye ürün var mıdır kullandığınız?
Mesela (link) uygun mudur? Renk beyaz mı olmalı yazın?
Xtiger başarılı bir mağaza ve performans puanları yüksek. Beyaz güneşi daha çok yansıtır tabi. :harika:

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
Geri