Scudo Sports

Arkadaşlar zahmet olmazsa bu iki modelde karşılaştırma yapar mısınız?

Tuğrul Şanlı

Aktif Üye
Tepki
26
Bisiklet
Castello
arkadaşlar merhaba:
bu iki modelden hangisini tercih edersiniz?

(link)
(link)

fiyatları hemen hemen aynı..zahmett olmazsa yorumlarsanız sevinirim..

ayrıca birşey dikkatimi çekti specialized de 21 kadro olan modelde ölçümler yaptım trek mamba nın 19 inc kadrosunun ölçümüyle aynı ikisinde de kadro 48 cm , sele gidon arası 61 cm.... bunlar aynıysa neden biri 21 diğeri 19 inch (böyle farklılıklar markaya göre oluyor mu)
Teşekkürler..

Scudo
pardon benim yanlış tespitim sözkonusu 21 inch olan bisiklet 53 cm ben yanlış ölçmüşüm:p

Trek bana 1 adim onde geldi. Ayruca 2013 model o. 3 gun once magazada gordum. Renkleri harika coook begendim. Masa da ustun rockshock. Trek derim. Her iki markayida kullaniyorum cok iyiler.

• Beğen
Tepkiler: Tuğrul Şanlı
@cenktamay

ama trek in 19 inch le sınırlı kalması uzun boylular için dezavantaj galiba.

Ikiside en iyi markalardan ama senin yerinde olsam Trek'i alirdim.Birde bu fiyatlara Cannondale Trail SL3 var.Ozellikleri daha iyi.Trek in kadrosu daha guzel gibi ama buda oldukca guzeldir.Yinede sen icine sineni al bence.
(link)

ikiside hoş görünüyor ancak specialized duayen bir markadır o sebeble ben olsam onu tercih ederdim ancak 29 inç teker setlerini hiç sevmiyorum
bu arada kutsal topraklardaki profil fotoğrafınız harika değinmeden geçemeyeceğim
nede olsa BeşiktAŞK'LIYIZ :D

• Beğen
Tepkiler: Tuğrul Şanlı
Benim trek fx 7.5 20".
184 boyuma cok uygun.

@ReşitÇağırgan

Sağolun Reşit bey:) kutsal topraklar genelde günlük turlarımın finish noktası oluyor.Hergün Görmeden dönmek istemiyorum.Aslında yıkılmamasına da sevindim aynen devam:) FEDA

Geri