Scudo Sports

Arkadaşlar Yorumlarınıza ihtiyacım var...

Scudo
Çok Teşekkür ederim. Evet çok güzel bisiklet aklımı başımdan aldı ....

Bence hidrolik diske bu kadar para vermeye gerek yok ama profesyonel kullanmayacaksan yani dağ-taş tırmanmayacaksan bu modelin v frenlisi yeterli olacaktır şimdiden hayırlı olsun..

Yaklaşık bir ay kadar önce 2011 model XC 500 V Fren aldım. Gerek frenlerinden gerekse kendinden gayet memnunum. Tam anlamıyla profesyonel olarak dağa taşa tırmanmadım ama V Fren köy yolu gibi bozuk inişlerde küçük çaplı tepelerde hiç bi şekilde sıkıntı yaratmadı bi eksiklik hissettirmedi. Disk Frene bu kadar para vermek yerine V Freni tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: gok
Cihat bey en kısa zamanda almanız dileğiyle :) kıbrısta inşallah birlikte turlara çıkacaz

RahmiEmir Yorumunuz için teşekkür ederim bende sanırım V Fren almaya daha yakınım dediğiniz gibi biraz fiyat farkı var ...

Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: RahmiEmir
rahmi kaça aldın xc500 v freni bide peşin fiyata en son kaça diyorlar...

@cayhat

Bence boşuna para vermeye gerek yok. Fiyat farkından edeceğiniz karla ekipman alırsınız hiç olmadı :in: Önemli değil :)

@emre4335

750 dedi 700 e anlaştık. 300 e de benim Kawasaki Attack ı saydı

Valla Fiyat aralığım max 1000 TL civarı almışken güzel bişe almak istiyorum...

bende katiliyorum.hd fren sistemi hem agir-cekiciligi yaniltmasin-bakimi zor,masrafli.hidrolik yaglar-balata pahali. v-fren cok basit.baradine papucla ıslak havada bile iyi tutus.akort ayarı bile yaparsin.profesyonellerin cogu v-fren tercih ediyor.2012 yılın kronları cok iyi.2011 eski yıl almayın.2012 ler rulmanlı göbek dediler.2011 model rulmanlımı bilmiyorum.

Geri