Scudo Sports

arkadaşlar yeni başladım bisiklete kask almalıyım!!

ozgur_jeo

Aktif Üye
Tepki
158
arkadaşlar dediğim gibi bi kask alamlıyım izmirde oturuorm.. sizce nerden alabilirim çok yüksek fiyatlı olmaması tercihimdir.. marka önerilerinizi ve nerden temin edebilceğimi yazarsanız sevinirim.. arkadaşlar bu arada kaksklarda ikiye ayrılıyo ben daha yani başladığım için pek bilgim yok ama benim bisikletim mtb.. bide arkadaşlar aynı şartlarda gözlük lazım bana...

• Beğen
Tepkiler: abbaskara
Scudo
Öncelikle yeni başlayıp ilk olarak kask almak istemeniz gerçekten etkileyici. Nerede oturduğunuza göre aşağıdaki bisikletçilerden kask temin edebilirsiniz.

Bostanlı : Ata Bisiklet Bostanlı Şb. (Bostanlı iskelesi karşısı mavişehir ayrımının hemen başında)
Seda bisiklet : Karşıyaka iskelesi karşısında ara sokakta
Sarda shop : Gümrükte,
Sundu Bisiklet : Çankaya gazi bulvarından Bit pazarı sokağına çıkan sokakta,
Güzelyalı civarı : Ata Bisiklet Karataş Şb. Sahil yolu üzerinde Balık restorantların yanında. Mithatpaşa Lis. karataş Lis. ortasında.
Güzelyalı Civarı : Doruk Bisiklet : Mithatpaşa Lisesinden az önce yine sahilde.
Narlıdere - Balçova : Motis Bisiklet. civarını iyi bilemediğim için tarif edemiyorum. (link) adresinde kroki var.

önerilerim bunlar. Bunları da özellikle bir sıraya göre yazmadım aklıma geldiği sıra ile yazdım. Ayrıca istersen elimde başlangıç seviyesi sana ücretsiz verebileceğim 2 adet kask var. (İkisi de prowell) onlardan birini istersen Özel Mesaj atman yeterli.

@abbaskara

ilginize çok teşekkürler... ben hatay tarafında oturuorm yazdığınız yakın yerlere gidicem inşlllh alıcam bitane.. bide ben motor kllandığım için kaskın ne kadar önemli olduğunun bilincindeyim...

"arkadaşlar yeni başladım bisiklete kask almalıyım!!"

Bu soru cümlesine şöyle bir cevap vermek istiyorum:

Bisiklete kask almana gerek yok, ama kendin için mutlaka kask almalısın...

Almak da yetmez, mutlaka takmalısın...

@nuhcan

Arkadaş yukarda virgül koymadığı için yanlış anlamışsınız.Arkadaşın ilgisine göre cümleyi düzeltmek istiyorum.

"arkadaşlar yeni başladım bisiklete, kask almalıyım!!"

tcihiboda 10 liraya çok güzel gözlükler var izmirde vardı hatırladığım kadarıyla

@jackal_jeo

En azından Polisport veya Giro'nun giriş seviyesindeki (30-50 avro aralığı) modellerinden almanızı öneririm. Çok ucuz kasklardan alıp 3-5 ay sonra yeniden almaktansa, böylesi daha mantıklı ve daha ekonomik.

@matrixod

çok teşekkür ederim yardımınız için.. ben 4 yıldır motorla çok uzun km yaptığım için kaskın değerini biliyorum... tekrar teşekkürler.. bu arada kaskı aldım...

@mustea7

İzmir'de Tcihibo açıldı mı? Yeri nerede tam olarak?
Bu arada konuyu açan arkadaşım Sedona'nın 20 Ytl ye fileli kaskları var.Onlardan alabilirsin.Hatay tarafında bulamazsan(muhtemelen bulursun.) Karşıyaka'da Seda Bisiklette mevcut.

• Beğen
Tepkiler: ozgur_jeo
@jackal_jeo

Tchibo Mağazaları:

Tchibo Cevahir - 0212 380 11 31
Tchibo Capitol - 0216 651 85 05
Tchibo Carrefour Ümraniye - 0216 525 15 33
Tchibo Caddebostan - 0216 467 52 00
Tchibo Kadıköy - 0216 348 68 61
Tchibo Town Center - 0212 542 52 08
Tchibo Beşiktaş - 0212 259 82 55
Tchibo Carrefour Maltepe Park - 0216 515 16 40
Tchibo Prestige Mall - 0212 669 77 99
Tchibo Şaşkınbakkal - 0216 355 76 07
Tchibo İzmit Dolphin - 0262 322 34 24
Tchibo Ankara Ankamall - 0312 541 15 11
Tchibo Ankara Cepa - 0312 219 61 72
Tchibo Antalya Işıklar - 0242 244 60 45
Tchibo Eskişehir Espark - 0222 333 02 80

Ben de gözlüğümü Tchibo dan aldım.Oldukça kullanışlı ve ucuz..

tchibo öle bi mağaza zaten bi yarısı spor mağazası diğer yarısı ev aletleri mağazası şeklinde. ayrıca İzmir'de daha açılmamış :(

tchibo öle bi mağaza zaten bi yarısı spor mağazası diğer yarısı ev aletleri mağazası şeklinde. ayrıca İzmir'de daha açılmamış :(

arkadaşlar tchibo izmir forum bornovaya açılmışş. duyurayım istedim ama daha ürünlerin hepsi gelmemiş die duydum ben ii alışverişler:) :) :)

Hayırlı olsun hemde kaliteli bir kask almalısın mutlaka daha sonra bir pedli tayt . Keyifli bir sürüş için bu şart

@jackal_jeo

arkadaşlar tchibo izmir forum bornovaya açılmışş. duyurayım istedim ama daha ürünlerin hepsi gelmemiş die duydum ben ii alışverişler:) :) :)

oo... saol valla gidip bi bakayım.Geldiyse kasklar bi de ordan bakarım.

@ondert

oo... saol valla gidip bi bakayım.Geldiyse kasklar bi de ordan bakarım.

ben izmirdekinde gözlük bılamadım şimdi istanbuldayım burdan alıcam :D :D gülmeyin arkadaşlar gözlük için gelmedim istanbula işimvardı dedim hadi bide tchiboya bakalım ama gözlükleri cidden güzel ve uygun öğrendiğime görede kaliteleride baya iimiş...

Tchibo Alman markası olup 2 haftada bir ürünlerini konsepte göre yenilerler o Gözlüğün olduğu konsept kış sporları içindi sanırım kış ortasında Espark(eskişehir) 'a geldi kaçırdığım için pişmanım ürünler hem ucuz ve cidden kaliteli Profosyonel amaçlı spor saatleri vardı rakım ölçen(80 ytl) gibi fiyata alan arkadaşlar oldu arada bir konsepti takip ederseniz doğru alışveriş yapabilirsiniz.

Dostum naparsan yap ama bence hemen bi tane kask al çünkü bu senin can güvenliğin için

Geri