Scudo Sports

arkadaşlar yardım

metal kan

Üye
Tepki
9
selam arkadaşlar IBM thinkpad r5oe ikinci el laptop alıcam özelilleri aşagıdaki gibi:

Thinkpad R50e

İşlemci: pentium 1.7 modifiye (önceki celeronmuş)

Bellek (Ram): 512 MB 333MHz

Harddisk: 30 GB

Ekran Tipi: 15" XGA 1024 x 768

Ekran Kartı: 64 MB

Optik Sürücü: CD-RW/DVD-ROM Combo

Ses Kartı: Tümleşik

fiyatı :370 ytl

bu özellikteki bir makine için çok mu almalımıyım para biriktirip da ya iyisini mi

ekran kartı onbord

T serisinde gariba ekran kartları paylaşımsız lcd yi kuruyan çelik kafes Hdd yi darbelerde koruyan stop özelliği yok bu seride gariba

IBM bu ve başka modelini kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim

• Beğen
Tepkiler: Mösyö-balerin
Scudo
bu özellikte bir billgisayarı bu devirde kullanma derım en basıt programlar bile özellik ister oldu benım tavsıyem sen o paraya bıraz ekle masaüstü al daha iyi edersın ama illa laptop dersen bu paranın 2 katı kadar daha biriktirip kendını ıdare edecek bır şey alırsın

bu yazdıgın ozellıklerdekı laptop bu parayı etmez arkadasım

bıraz daha arastır derım ben

ıstanbulda olsaydın sana yardımcı olurdum ama ankaradasın

verdiğiniz cevaplar için teşekkürler arkadaşlar biraz daha para katıp daha iyi dizüstü alırım.
Masaüstü var arkadaşım şimdilik idare eder

• Beğen
Tepkiler: Mösyö-balerin
Amaç taşınabilirlilikse netbook almak çok daha mantıklı olabilir. Az biraz daha fazla para verip daha hafif ve performanslı sıfır, garantili bir bilgisayarınız daha olur...

ibm laptop almayın...

performansından hiç memnun kalmazsınız..

laptoplarda sırf adını satıyor ibm... Ki yazdığınız özelliklerle kullanırken kafayı tersiniz..

• Beğen
Tepkiler: metal kan
@Lf1907

cevabın için teşekkürler ıbm mi sağlamlığı için düşündüm tabi sistem özellikleri şiimdikilerden düşük arkadaşının Toshiba laptobunu 1 gün kullandım gözlemlediğim çok ısınıyor ve fan sürekli çalışıyor HP ler den herkes uzak dur diyor Acer servisi kötü diyorlar senin önereceğin başka bir marka varmı

benim aradığım hızdan çok az sorun çıkarması gürültüsüz olması

birde asus düşünüyorum asuslar sence nasıl teşekkürler

benimde yarıdma ihtiyacım varrrrrrrr delricem msn yükliyemiyorum yarıdm imdatttttttttttttttttttttttttttttttttttt ne yapim memlekete karşı eyiyelimi yarıdm etmeniz için :D

Geri