Scudo Sports

arkadaslar yardım ederseniz çok sevinirim!!

yighitjan

Forum Bağımlısı
Tepki
284
yaa belki arkadaslarımız bu sorulardan cok sıkılımıslardır '' nasıl bi bisiklet alabilirim?? '' arkadaslarım foruma yeni üye oldum ve ilk mesajım bu olcak 400-500 ytl arasında bibisiklet arıyorum hem yokus asagı inecegim ayrıca cok dik yokusları cıkacagım bi bisiklet olması lazım ben bi bisiklet begendim(bisan proxy)(link)

Ayrıca sizin tavsiye etceginiz modeller var mı?? şimdiden tesekürler

Scudo
saolasın da burda benim konuma cevap göremedim biraz aydınlatırsanız sevinirim

o konuyu açan arkadaşımızda sizin gibi fiyat aralığı verip uygun bisiklet arıyor, forum üyeleride birgüzel cevaplamış. O konuda sözü edilen Salcano bisikleti öneririm..

peki amoeba hussar nasıl bi bisiklet yardımcı olabilirmisiniz?

arkadaşlar 200-300ytl arasında başlangıç için hangi dağ bisikleti uygun olur yardımcı olursanız çok sevinirim en fazla 350 ytl ye çıkabilirim sanırım bütçe olarak şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınızı acil bekliyorum

Semih Çelikoğlu keşke bu soruların için yeni bir konu açsaydın kendine. Yiğithan arkadaşımızın mesajını (msjını değil) baltalamış gibi oldun lütfen bu gibi hususlara dikkat edelim...

haklısın forumda yeniyim o yüzden kusura bakmayın arkadaşlar şimdi yeni konu açıyorum

Kağancım sende forumda büyük harfle yazı yazmassan ben sevinirim biliyosun oda forum kurallarına aykırı....Sende buna biraz dikkat edebilirsin...

çağrı abi ben bunun cevabını merak ediyorum neden büyük harfle yazmak yasak yani gerektiği yerlerde dikkat çekmek için büyük yazsak ne olacak?

@orioncu kaan

Büyük harf ,yazışma dilinde bağırmak anlamına gelir.Eğer birisine bağırmıyorsanız ,büyük harfle yazmayınız.Bağırıyorsanız da ,özelden bağırın . :D

Burada gürültü yapmayın :D:D:D

Büyük harfle yazmak, internetin her alanında ¨Bağırmak¨ kabul edilir. Uygun değildir. Aynı zamanda büyüklü küçüklü harflerle BöyLE yazmak da uygunsuzdur.

bilgilendirme için teşekkürler bende bundan sonra belirtmek istediğim şeylerin altını çizerim o zaman:)

• Beğen
Tepkiler: yighitjan
@orioncu kaan

arkadas msj ımı arka plana atmıs önemli değil bende yeniyim kaan sana da tesekkür ediyorum msjıma dikkat ettiğin için ...

• Beğen
Tepkiler: kaan
Geri