Scudo Sports

Arkadaşlar yardım. 4300mü 4300 disk mi 4400 mü

hayırlı olsun doğru bi karar verdin:))

• Beğen
Tepkiler: ers
Scudo
@ers

Hayırlı olsun yeni bisikletin.Doğru bir karar vermişsin.Bisikletin fotoğraflarını dört gözle bekliyoruz

Arkadaşlar aldım 4500 ü.
İstediğim renk seçeniği değil belki ama süper bir şey.
Jilet gibi...
Tekrar teşekkürler.
:p

@ers

Yeni bisikletiniz hayırlı olsun .
Doğru bir seçim yaptığınızı kullandıkça anlayacaksınız.
2007 model bulabildiniz mi bilemiyorum ama bulamayıp 2008'de almış olsanız "acaba" veya "keşke" demeyeceğinizi düşünüyorum . . . :)
Güle güle kullanın

Selamalar Hayırlı olsun bisikletin Ers...
Bisikletin fiyatı çok iyi, geçen sene 740 € du sonra indirime girmişti. Şimdi 2008 ler çok uygun fiyata geldi 595 € olarak. Aslında kampanyalı gibi bişey oldu :)
Bu yüzden bisikletler geldiği gibi tükendi.
Bu arada Enis sana ayrı teşekkür ederim... Eldivenini Ers'e verdim haberin olsun :) :)

@Alperen

rica ederimmmm,
eldivenler için ben tşk ederim

Bisikletin hayirli olsun kardes.

Benim de 35 yasinda ama bisikleti olmayan bir bisiklet sevdalisi olarak bir sorum var.

4400 hidrolik disk fren mi yoksa 4500 mü almaliyim?

bir arkadasin soyledigi gibi 4400D alip sonra 9 lu disli mi taktırılmalı? Yoksa 4500 alip istenirse hidrolik disk fren mi taktirilmali?

Hangisinin sürüsü daha iyidir ve malzeme acisindan kalitelidir sizce?

Bir de onereceginiz modelleri istanbulda 17-18 inch ve 58 cm olarak nereden bulabilirim?

saygılar selamlar

Tüm iyi dileklere çok teşekkürler.
2008 trek 4500, Alperen ve enis in yol göstermeleri sayesinde aldım.
alexandraki, ben bisikleti alana kadar girmediğim site okumadığım yazı kalmadı.
Bulabilrsen eğer 4500 al derim. Sonra ihtiyaca göre disk fren kullanırsın.
Kullanım amacına göre faydalı olabilirken yine ağırlık gibi bir sebepten zararlı da olabilir.
Bir yandan da suya, çamura girmeyeceksen çok gereklimi bilmiyorum.
Birde al gezmeye başla sonrası gelir gibi ...

• Beğen
Tepkiler: alexandraki
@ers

Hmm sanırım bu butceyle varacagim yer Trek 4500 oldu galiba. Baslangic icin kasip trek6000 almaya heves etmeyeyim degil mi?:rolleyes:

Şakası bir yana 4500 başlangıc icin makulse İstanbul anadolu yakasında iyi bir bayi bulmam gerekecek. Zira, bisiklet tamirinden bakımından henüz anlamıyorum. İyi bir bayi olursa bu hizmeti alabileceğimi umuyorum. Pazartesi salı alırsam resmini yollarım size:)

Peki şehir içi için lastigi alır almaz degistireyim mi ?
Bir de Trek 4500 un selesi cok rahatsızmış. Bütün yabancı forumlarda ve burada öyle yazıyor. Değiştirmek için önereceğin bir sele var mı?

sevgiler saygılar

4300 kadro olarak çok güzel.ama disk fren çok naziktir disk olmayan bir model çok daha avantajlıdır.

Geri