arkadaşlar ben evil-b alıcam ama çok agır güzel diil fln diolar hoplatma zıplatma bakımından çokmu zorlanırım sizce çünkü daha yeniyimde yardım ederseniz sevinirim ayrıca evil-b saglammıdır bnm gibi bi ayıya dayanır inş biraz hor kullanıormda
bende bi aralar salcano evil-b alacaktım biras araştırma yaptım bi konuda forumdan birisi eşşek ölüsü gibi alet diodu sakın alma diodu bilgin olsun duyduklarıma göre sitede birsürü kişide tavsiye etmiyor.
arkadaslar cok sagolun benı bı hata yapmaktan kurtardınız ben bı kere kullandım evı b ama daha once farklı bı bmx kullanmadıgım ıcın bılmıorum agırlıkları ne kadar olur bana hafıf gelmıstı onceden cıft amortısorlu dag bısıkletı vardı onla kendı capımda atlıyp zıplıodum bu bmx lerın agırlık ortalaması sızce kac kg olmalı
söylemel ıstedıgım o bısıkletı sakın alma bmx den degıl bısıkletten sogursun.
artık pıyasada kalıtelı hafıf ve ucuz bmxler var onlardan bırnı al.evil-b adam olmaz ado bmxtecrubelı bırır olrark uyarıyorum extreme bolgede bmx ıcınde mirraco dave mırra dıye bolum acmısıtım oraya bakmadan gecme butun mırraco modellerını resımlı ozlellıklerı agırlırıyşa yazıdım
evil-b sakın alma derim bende de var ınan kullanasım gelmıo,bende mirraco alıcam.paranı bırıktır saglam bi sey al derim.evil ler cok agır fren sıstemı denen bı sey yok pedallar desen gene dandık extra masraf cıkarır tabi genede kara senın
Sakın salcano alma.Birinci neden çin malı.İkincisi çok ağır ve açıları çok kötü.Alıcaksan miracco-gt gibi markalara bak.Salcanoya göre daha pahalılar ama çok daha sağlamlar ve güzeller.
evil-b sakın alama benim bir arkadaşımda vardı cocuk bilmiyordu tabi o zamanlar dedim alma ama dinlemeyi aldı ve bisiklet darmadağın oldu ve acayip agır yani hiç tavsiye etmem aynı paraya git 2.el bmx al bence