arkadaşlar herkes en sevdiği programı yazsın böylelikle herkes bu programlardan yararlanır
benim sevdiğim program flash get indirme hızını %50-%100 etkiliyo.
Valla ben en çok Catia ve Solid Works ü seviyorum tasarım üstüne beni zorlanmaya iten programlar değişik yöntemler geliştirmemi sağlıyor..Böylece bu yöntemleri daha koly kullanımlı programlarda kullanarak hızımı arttırabiliyorum...Ama malesef internetten indirmek için büyük programlar biraz...
ha tabii bu arada meslek gereği kullandığımız ticari programı ve bilgisayarı işe yarar hâle getiren, halihazırda kullandığımız işletim sistemi WinXp'yi
merhaba ben mozilla firefox kullanmadan interneti kullanmaktan tad alamıyorum tab browsing eklentilerden fasterfox,foxytunes,downthemall olmassa olmazlardan benim için ayrıca otomatik kendi kendini ve eklentileri güncelliyor..
internet kullanıcılarının şüphesiz en çok kullandıgı programlardan birisi ===>>> MSN Messenger....... winamp ı çok kullanırım downloader programları , limewire, codecler playerlar converterler winrar browserler, daa çok var bende çok program var yaa
Open Office. Sun Microsystems'in geliştirdiği StarOffice'in kaynak kodları kullanılarak yine Sun Microsystems tarafından geliştirilen ve tamamen ücretsiz olan ofis programı.