Scudo Sports

arkadaşlar herkes en sevdiği programı yazsın

evrenselo1

Üye
Tepki
0
arkadaşlar herkes en sevdiği programı yazsın böylelikle herkes bu programlardan yararlanır
benim sevdiğim program flash get indirme hızını %50-%100 etkiliyo.

(link)indirebilirsiniz....

Tuğrul..................

Scudo
Valla ben en çok Catia ve Solid Works ü seviyorum tasarım üstüne beni zorlanmaya iten programlar değişik yöntemler geliştirmemi sağlıyor..Böylece bu yöntemleri daha koly kullanımlı programlarda kullanarak hızımı arttırabiliyorum...Ama malesef internetten indirmek için büyük programlar biraz...

MP3Gain
mp3 lerin db (desibel) ayarını kulak seviyesine göre ayarlıyor
aşırı yüksek seslerde
kulaklarımız zarar görmüyor bu sayede ;)

Solidworks benim favorim gerçi bu dalda birçok program var.taib birde bu program çalışırken arkada çalışan winamp vazgeçilmezim

winrar gold edition
isteyenler özelden ulaşsın

psswd cracker
Advanced Zip Repair
RAR Password Cracker
Advanced Archive Password Recovery
UHARC 0.4 BETA GUI v2.0 for WinXP

bsplayer'i çok severim :D

ha tabii bu arada meslek gereği kullandığımız ticari programı ve bilgisayarı işe yarar hâle getiren, halihazırda kullandığımız işletim sistemi WinXp'yi :p

• Beğen
Tepkiler: SerkanEriş
merhaba ben mozilla firefox kullanmadan interneti kullanmaktan tad alamıyorum :D tab browsing eklentilerden fasterfox,foxytunes,downthemall olmassa olmazlardan benim için :D ayrıca otomatik kendi kendini ve eklentileri güncelliyor..

(link)

• Beğen
Tepkiler: Murat CER
internet kullanıcılarının şüphesiz en çok kullandıgı programlardan birisi ===>>> MSN Messenger....... :) winamp ı çok kullanırım downloader programları , limewire, codecler playerlar converterler winrar :)browserler, daa çok var bende çok program var yaa :D

Ben Excel i çok seviyorum desem komik olmaz di mi? Ne programlar yaptım Excel sayesinde :)

Ücretsiz İndirme linki: (link)
Not: Sadece Excel dosyalarını görüntülemek içindir.

Open Office. Sun Microsystems'in geliştirdiği StarOffice'in kaynak kodları kullanılarak yine Sun Microsystems tarafından geliştirilen ve tamamen ücretsiz olan ofis programı.

Geri