Scudo Sports

Arkadaşlar, hangi rengi beğendiniz?

Ben de kırmızı diyorum.

Scudo
@GLN hosbulduk fakat stickerlar bisikletten bisiklete değişiyor güzellik açısından mesala bana gore fuji çok güzel stickerler yapıyor :)

Ekleme: senin bisikletin markasının bmx ini(rave 20) almayı düşünüyorum 830 lira imiş sence guzelmi firmanın bisikletleri sonuçta gittin gordun

hasana göre mavi hüseyine göre kırmızı bana göre siyah böyle gider bu...

Arkadaslar tesekkurler herkese cevaplar icin cogunluk maviyi begenmis galiba, yapacak bi sey yok artik her seyden etkileniyorum,

Bu arada mahallenin cocuklari almis binmis bisiklete, dusurup bi guzel cizmisler, sinirden kafayi yedim cocuga da vurmadim kendi icimde patladi sinirim, siz siz olun bisikleti baglayin ya da bi yeriniz olsun, zaten herkesin vardir da ben yine yazmis olayim, iki uc gundur acikta birakiyorum bisikleti cok guzel ders oldu bana gicir bisikleti ikinc el yaptik

Kırmızı daha şık olmuş bence çünkü diğerinin mavisi az olmuş :)

Bisikletlerin modelleri aynı mı? Eğer aynıysa muhtemelen donanımlar da aynı.
Renk konusunda ise mavi candır.

zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama bence en hoş duran renkler siyah-sarı siyah -mavi kırmızı-siyah uyumları çok hoş duruyor bisikletlerde :)

Kırmızı siyah daha güzel duruyor. Bu arada bisikletin modelini söyleyebilir misin?

Güzellik görecelidir. Bana göre mavi olan sana göre siyah güzeldir. O yüzden hiç buradaki cevaplara ihtiyacınız yok aslında. Hayırlı olsun bisikletiniz güle güle kullanın ;)

Herkesin zevki farklı ben kırmızı diyorum

Geri