Scudo Sports

arkadaşlar buda benim bisikletim :)

sezer_57

Forum Demirbaşı
Tepki
63
İsim
Sezer Şentürk
Bisiklet
Trek
Scudo
yorum yapan yokmu :D :D o kadarmı kötüü bisikletimm :(

bisiklet çok güzel kazasız belasız :)

• Beğen
Tepkiler: sezer_57
Bence cok hos bir bisikletin var, sahsen benim hosuma gitdi. Allah kaza bela verden sürmek nasip eder insallah.
Sadece o ön aktaricinin artan telini biraz kisaltirsan ve ice dogru bükersen aynakolunu cizmez. :)

Bencede gayet güzel bisiklet ,hayırlı pedallar.

İyi bisiklet. Kazasız , belasız pedallamalar.

eyvallah abi sağol :)

@murat cömez
murat abi onu kıesersem ucundan acılma yapardiye kesmiyorum dağılır diye :)

@Emre GÜLEN

eyvallah kardeşim sağol

@Yücel Dk

eyvallah kardeşimm sağolasın :)

@murat cömez

murat abi hoşuan gittiyse senin bisikletlerden herhangi biriyle değiştirebilriz yanii sorun yok :D :D :D

Gayet guzel bisiklet. Siz memnunsaniz hicbir sıkıntı yok zaten. Hydroformed aluminyum kadro olmasi buyuk artısı zaten. Continental lastiklerde cabasi. Kesmedigi noktada, vites sistemini yukseltirsiniz, daha ince lastik, daha buyuk krank kolu ile yenilersiniz olur biter.Gerci bunlar keyfiyet ve surus tarziniza kalmis. Benim bisikletim nispeten pahali olmasina ragmen neredeyse ayni model HD fren sisteminde. Lambasi, sulugu, pompasi, arka reflektoru tam tekmil yola hazir ve de yakismis!
Kazasiz belasiz, trafikte herkesin birbirine saygili oldugu nice keyifli pedallar :)

• Beğen
@sezer şentürk

Dogru aletle doru bir sekilde kesersen ve ucuna tekrar koruyucusunu takarsan birsey olmaz. Ama kesmesen, en azindan iceriye dogru bük de aynakola sürterek cizmesin.

Bisiklet degisimi mavi cubemle olabilir ama sadece bir sartla. Üste fazla para istemiyeceksin. :D

Güzel günlerde kullanın,
daha iyileri de olsun inşallah yeter ki bisiklet aşkınız bitmesin.

• Beğen
Suat abİ bu gÜzel yorumun İÇİn Çok teŞekkÜrler :)

EYVALLAH KARDEŞİM SAĞOL :)

@murat cömez
aman abi olurmu öyle şey istemem tabi ama az cok bişeyler verirsin :D oda göz hakkı :D

inşallah abi olucak oda hayırlısıyla bunu satmayı düşünüyorum zatenn :)

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Hayırlı olsun,

Kazasız belasız..

sagol caglayan tesekkurler :)

Geri