Scudo Sports

Arkadaşlar Bu Bisiklet Nasıl?

hturannet

Üye
Tepki
6
(link)

şu bisiklet hoşuma gitti arkadaşlar. fiyat performans olarak nasıl sizce. Bisikletle turlara katılmak istiyorum, çok uzun olmamakla birlikte uzun yolculuklar yapmak istiyorum bu nasıl sizce?

edit: Arkadaşlar bir de listeye salcano ng101 ekledim. 1 yaz kullanılmış 2. el fiyatına 420tl diyor, indirim yaptırabilirim sanırım sizce bianchi ile karşılaştırırsak hangisi iyidir?

Scudo
1- Mekanik disk olması, uzun yollarda sıkıntı yapabilir. Hele nasıl tamir yapıldığını bilmiyorsanız işiniz var demektir.

2- Tourney kullananlar pek memnun değil.

3- En büyük eksisi kadro alüminyum değil çelik. Adamı bitirir bu...

4- Bütçenizi biraz daha zorlayıp en azından alüminyum kadro almalısınız.

• Beğen
Tepkiler: yigitkirca
@Mesut C.

Hocam peki bana bu aralıkta dediğiniz gibi bir bisiklet önerebilir misiniz

@Ertugrul.Arda

Şehir içinde de kullanacağım için yol bisikleti almak istemiyorum açıkçası. Bir de bu bisikletlerin görüntüsü de hoşuma gidiyor. Daha hafif bir bisiklet öneriniz var mı?

hibrit şehir bisikletlerine bakabilirsiniz. salcano city sport modelleri bianchi timeout vs..

Kron XC250, kadrosu hafif olarak sizi fazla zorlamaz ama onun vites sistemi aynı tourney. Ne zaman nerede bozulacağı bilinmiyor. Çok fazla şikayet var. Alıp, alvio ve üstü sistem takarsanız gayet sağlam bir bir bisiklet olacaktır.

Tourney, acera bunlar alt donanımlar. Acera biraz daha iyi olsada, pek güvenilmez. :)

Yazınızda uzun tur diyorsunuz bu genelde dağlık kısımda mı olacak yoksa düz yolda mı ? Düz yol ise yanlış bisikletlere bakıyorsunuz. :)

@hturannet

Furkan32 benden önce cevabı vermiş. Senin ihtiyacını karşılayacak olan hibrit modeller.

arladaşıma bianchi speed 4000 aldık gayet güzel ve hoş eğer beğendiyseniz alın derim :D :D
biraz ağır ama okadarda çok ağırdeğil hoş bisiklet işinizi görür

arkadaşlar dediğiniz gibi alüminyum Salcano ng101 ekledim listeye onunla karşılaştırabilir misiniz

ng101 bu senenin modelleri arasında yok nerden almayı planlıyorsunuz ?

@İsa Öcel

Ben de bunu çok beğendim hocam. Bu arada bu bisikletler 85 kilo + yük taşırlar değil mi :)

ben 95 kiloyum aliminyum kadro 28 jant bir şehir bisikletine biniyorum amortisor falan da yok bir sorun yaşamadım :)

@mertcan sezer

"Ağır"ın Kral'ı var bende :) Geotech Street; Çelik kadro, 28". Vites sistemi de Tourney! 4-5 yokuş çıkıp, toplam 20 km. civarı yol yapınca "Yamuluyorum" dersem, abartmış sayılmam. Gerçi, kış boyu bisiklet yattığı için ben de bayağı hamlamışım :) Velhasıl kelâm; Mümkün olduğunca hafif bir bisiklet almanızı öneririm. Bugünkü tecrübem olsaydı, bisikletimi alırken 12 Kg. üzeri bisikletleri doğrudan elerdim. Tabii maddi durumun elverdiğini düşünerek söylüyorum bunları. Aksi takdirde, biraz daha antrenman ve biraz daha çaba sarfederek bu sorunun üstesinden de gelinebilir tabii ki.

• Beğen
Tepkiler: Mofaka
ben bianchi speed 4000 kullanıcısıyım ve aletimdede şu ana kadar bir sorun görmedim.ağır diyen arkadaşlar için bisiklet ağırlığını neredeyse hiç hissettirmiyor.bugüne kadar sadece tekerleğim patladı onun dışında daha hiç bir arıza çıkarmadı yani diyeceğim o ki alabilirsen al bi bisnchi speed 4000

Geri