Scudo Sports

Arkadaşlar bisikletcim.com'u nasıl mahkemeye verebilirim?

sezer_57

Forum Demirbaşı
Tepki
63
İsim
Sezer Şentürk
Bisiklet
Trek
Merhaba arkadaslar basliktada belirttigim gibi mahkemeye vericem nasil verebilirim? Gecen persembe gecesi sele borusu siparisi verdim pazartesi aradim neden hala kargoya vermedinizdiye, bi saniye bekletiyorum sizi dedi bende peki dedim. Neyse kisa bi sure sonra dönduler ''efdndim urununuz 10 gün icinde temin edilicek size haber verilcekti arayip dediler" sonra bnde urunu iptal etmek istiyorum dedim "tabi efendim iadenizi olusturuyorum dedi"telefondaki hanfendi. Ne zaman hesabima gecer para dedim yarin hesabiniza gecer befendi dedi fakat aradan 2 gun gecti hala hesabima gecirmdiler parayi üstelik telefonlara bile cok gec cikiyolar veya hic cikmiyolar onlarin yuzunden dakikalarim bitti birdaha dönus yapamiyorum. Lütfen yardimci olurmusunuz. Siparisi sivastaki dukkanlarindan siparis vermistim

Scudo
savcılığa giderek şikayetçi olabilirsin

Paranızı almak için mi mahkemeye başvurmak istiyorsunuz yoksa dolandırıldığınızı düşündüğünüz için suç duyurusunda mı bulunacaksınız?

Bu islemlerin surecleri var. 2 gundur paraniz hesabiniza gecmedi sebebi ile mahkemeye vermeniz zor. En basitinden kredi karti yontemi ile odemeler 7 is gunu icinde tamamlanir, daha kisa da olabilir. 10 gun icinde kargolanacagi daha onceden belirtilmemisse bile, bu yeterince saglam bir sebep olarak sunulamaz. Ayrica persembe verdiginiz siparisi takiben, pazartesi 3 is gunu dolmamis oluyor. Bu noktada da direkt olarak sikayet edilebilecek bir durum yok cunku site 3 is gunu icerisinde kargoya verecegini belirtiyor. Bu site ile ilgili cok daha ciddi sikayetler okudum. Bence biraz sabirli olun ve bu tarz sitelerden alisveris yapmadan once internette biraz arastirin. Surekli stokta olmayan urunleri satarak, para iadesi asamasinda sorun cikarttiklarini bir cok kez okumustum.

Ama iste bana iadeden 1 gun sonra paranin heaabima gecicegini soylediler.

Aksilikler olabilir. Satın alma ve iş yapma sözleşmelerini okuduysanız bunula ilgili daha önceden hazırlanmış alışveriş şartları maddelerini görürsünüz. Hakları gizli kalmak şartıyla, tüm haklarını gizli tutar, inisiyatif hakkı saklıdır, En az 10 iş günü hakkı vardır gibi maddelere rastlarsınız. Bence çalışan kişinin size öyle söylemesinin nedeni sizi sakinleştirmek ve siteden daha sonraları da alış veriş yapmanızı sağlamak.. 1 - 2 gün daha bekleyin göreceksiniz hesabınıza geri yatırılacaktır..:)

Bisikletcim.comdan alisveris yapmadan birkezdaha duüsunun 10 20 lira fazla verin baska yerden alin

serkan abi paramı 26 gün sonra yatırdılar :) şimdik konularım arasında dolanırken konuyu gördümde yazim dedim :)

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Geri