Scudo Sports

Arkadaslar Bisiklet Alacağım Yardım Bianchi Dakar

evrnagr

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar uzun zamandır bisiklet almayı düşünüyordum Bi arkadas kendı bisikletini satacağını söyledi BIANCHI DAKAR eski modellerden yan bisiklette Racer flamaları var oyle tarif edeyim size kaç senesinin yapımı oldugunu bilmiyorum...

Shimano altus 8x arka Attırıcı
Ön shimano attırıcı
36" jant düz
Zoom gidon boğazı
Amoeba sele borusu
düz gidon
Shimano vites kolları 8x
Shimano Fren ayakları
Shimano ayna kol
Çoğu bisiklette oldugu gibi ondada çizikler var tabiki :)
kadro hafif kullanıslı ve sağlama benziyo fakat bisikletten fazla anlamıyorum bu yazdıgım ozellikleride birinden yardım alarak yazdım yanlıs anlamayın... fiyat olarak 200tl dedi sizce uygunmudur?
Yardımlarınız İÇin Şimdiden Teşekkür Ederim

Scudo
Ben Bu yaz yapırdığım bisikletimi satıyorum 350 Tl ilgilenirseniz bianchinin en iyi model kadrosuna sahip

Uzak durun derim.Ne bir Lockout ne bir başka bişey :D
Sedona-Kron markalarının 2.el modellerine bakmanızı öneririm

bence butceni bıraz daha zorlayıp ikinci el sedona flan bakmalısım alacagın bisiklet buyuk ihtımal agır bı bısıklettir uzak dur derım biraz daha araştırma yap.

@evrnagr

resimleri varsa paylaşırmısınız.merak ettim açıkçası :)

200 TL gibi bir fiyat o bisiklete fazla gibi geldi ancak resimlerini de bir görmek gerek. Ama 200' ün üzerine 70-80 TL daha koyabilirsen sıfır olarak Salcano NG650 falan alabilirsin. Hem daha iyidir, hem de sıfır bisiklete binmiş olursun

200 TL biraz fazla gibi geldi bana.Bence bütcenizi biraz daha zorlayıp daha kaliteli bir bisiklet alsanız daha iyi edersiniz hem bisiklete bindiğinizde keyif alırsınız böylece :)

ben 300tl ye kendi bisikletimi satıyorum:
bianchi replay...
(link)
(link)

Geri