Scudo Sports

Arkadaşlar, bir yardım edermisiniz?

Register

Üye
Tepki
2
Arkadaşlar lütfen bana yardım edin. Ben BMX hareket bisikleti alıcağım da, nerden alıcağımı bilmiyorum. Daha doğrusu nerde BMX hareket bisikletleri satıldığını bilmiyorum. Acaba, İstanbul da, BMX hareket bisikleti satan mağazaları yazabilirmsiniz?. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Not: Konu biraz saçma ama :(

Scudo
Seni Msn'e ekledim, ama sanırım sen kabul etmedin daha. :)

Kadıköy bisiklet evidir adres arkadaşım 15 yıllık tecrübesi olan biridir burayı işleten ve ucuz aynı zamanda güvenli vede her modeli bulunduran çok kaliteli bi yer ;) başka adres tanıma derim.

merhaba arkadaşlar bende BMX te yeniyim. Fakat bi BMX bisikletim yok :S. Şu an para biriktiriyorum en kısa zamanda alıcam. Bana ne önerirsiniz ? Yorumlarınızı bekliorum şimdiden teşekkürler.

Ayrıca Hakkı abi ben seni bişi sormak için msn e ekledim ama sen beni kabul etmedin galiba

@BursaBMX!

o kabul eder sadece fazla msn ye girmez ama akşam 8 civarı onu msn de bulabilirsin ;)

• Beğen
Tepkiler: Hakkı Özen
Arkadaşlar, benim bir sorum daha olucak. Ucuz BMX hareket bisikletleriyle de bütün hareketler yapıliyor mu?. Yane ucuz derken, 400 YTL'nin aşağısında. Yine yardım ederseniz çok sevinirim. :)

Bilgi için sağol abi. Ben 400 YTL'den yukarı BMX hareket bisikleti alamiyicağım için sordum. Tekrar bilgi için sağol.

:cool: Beyler merak etmeyin.BMX konusunda hepinize yardımcı olucam.Şimdiden ilginize teşekkür ederim .Mutlaka görüşücez.(HKK BMX TEAM).

@Register

AYNI kaderi paylasıoruz 450 500 gecemicek bi bmx arıyorum bnde

Üzülme dostum yavaş yavaş ucuza aldığın bmx deki parçaları değiştirip iyi bi bmx haline getire bilirsin.(HKK BMX TEAM).

Peki beyler, ''GT Pro Freestyle Tour''u bir yerde bulabilirmiyim?. Yane halen bu BMX'i satan bir yer biliyormusunuz?. Bu bisiklet yurt dışında bende vardı da. Buraya getiremiyorum. Bare burda bulayım diyorum. Benim ''GT Pro Freestyle Tour''nin en sevdiğim yanı, gümüş rengi olması :). Nerde bulabilirim bu bisikleti Türkiyede?

:cool: KHE BEATER İSTERSEN MAT KROM SIFIR GÖRÜŞELİM OK. (hkk bmx team).

hareketler bisiklete fazla bağlı değildir iş gabiliyette biter;) (((İsTaNbUL EuRoPe TeAm)))

Peki beyler benim son bir sorum olucak. Ben düşündüm taşındım, yurt dışındaki BMX'imi Türkiye'ye getiriceğim. Ancak bir şey merak ediyorum. Acaba bisikletin bir tarafı paslanmışmıdır ?...Bisiklet tam 4. yıldan fazla evde duruyor (evin balkonunda değil, evin odasında, yane kapalı yerde). Bir yeri paslanmışmıdır sizce?...Benim tahminim paslanmamıştır çünkü kapalı yerde, yane balkonda falan olsa anlarım da...Sizin cevaplarınızı bekliyorum...Şimdiden teşekkürler... :)

Geri