Scudo Sports

arkadaşlar arka kalkık ön tekerde kaç metre gidebilirsiniz?

@freeridedrk

öncelikle eklediğim video bisiklet videosuydu ama neden öle oldu bilmiyorum ir sorun oldu galiba o konuda özür olsun

ikinci olarak dediğiniz gibi burası bir form havadan sudan konuşmamak lazım mecazi bir anlamda dedim diyorsun balata yanma konusunu valla ii miş sen espiri yap biz anlamayalım sonrada komik mi de güzelmiş bu sitede bilgilerimizi paylaşıyoruz demişin ewet paylaşıyoruz ama (mesela yani demiyoz) yada mecazi anlamları değerlendirmiyoz

bir üçncü ve son konu ise arabanın önüne atlama konusu bu kouyu ben tartıştım gerekli kişi ile ve o konu kapanmıştı eldiven ve kask yok dediniz bi doktor fena olmaz diyorum asla ben eldivensiz bisiklet sürmem ayrıca arazi durumlarında ise kasksız çıkmam ilginize teşekkür ederim

kısa bi not:yedek balatası olan var mı benimkiler ön tekerde giderken kül olduda :boese157:
buda şaka anlayışım (anlayana sivrisinek saz....)

• Beğen
Tepkiler: semıh gunay
Scudo
@freeridedrk

anlayışın için teşekkür ediyorum havalar bi düzelsin en yakın zamanda 40 metre stopie göstereceğim sana saygılar

@cheyenne

Saygılar demenize gerek yok... Bana "siz" şeklinde hitap ederseniz zaten bu bir saygınlık göstergesidir...

Buarada hala anlayamamışınız sanırım... 40mt stoppie öyle çok zor birşey değildir... Siz erciyeste dediniz ve bizde ortam şartlarını düşündük ve ona göre de yorumumuzu yaptık. Tabii siz eleştiri kabul edemiyorsunuz orası ayrı. Bakın biz freeridetr olarak hem street dj bölümüne hemde DH/FR bölümüne kaç tane fotoğraf serisi koyduk hepsine iyi yada kötü yorumlar geldi... Teşekkür ettik kendimizi dahada geliştirdik.
Suanda eklenecek 40mt lik bir stoppie ninde bir önemi kalmadı ;)
Farkındaysanız boşu boşuna forumu kirlettik. Başkası yapsa uyarırım, kendim aynı duruma düştüm. :eek:
Forumdaki diğer arkadaşlardan özür dilerim...

@street

yok abi tek teker değil konu ön tekerde ne kadar gidebiliyoruz diye sormuştum ama malesef küçük bir anlaşılmazlık sonucunda konu yalan oldu gitti arkadaşım bende özür diliyorum gereksiz yere formda gereksiz muhabbetlere yer verdik sağlık olsun SİZ de çok nazik davrandınız son mesajnızda haklısın bende haklıyım tek sorun küçük bir yanlış anlaşılma o kadar

FORM SAKİNLERİNDEN ÖZÜR DİLİYORUM...!

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
arkadaşa haksızlık yapılıyor..

yapamazsın demek ayrıdır. ihtimal vermezsin
.. ama YALANCISIN demek ağır bir itham..

%99 ihtimal vermezsiniz ama yalancı diyemezsiniz..demelisiniz.

yanlış bence burada başlıyor ..

:: )) video u bekliyorum merak ediyorum dostum

• Beğen
Tepkiler: cheyenne
Geri