Scudo Sports

arkadaşlar 2300 tl ye farklı önerileriniz varmı?

Bilmiyorum belki bakmışsınızdır belki ama şöyle bir bisiklette var CANNONDALE CAFFEINE 5 SL DAĞ BİSİKLETİ eğer bakmadıysanız bir inceleyin derim:))))

• Beğen
Tepkiler: haceli yılmaz
Scudo
@Cenk Taşcı

evet donanımsal düşük ama markası ii düşünüle bilir teşekkürler

ben derim ki kendinize bir bisiklet toplayın 2300 tl civarında böyle de güzel bir şey yakalayabilirsiniz 2300 tl civarında şunlar aklıma geliyor ilk olarak

xc4000 kadro
rock shox reba maşa
xt göbekli jant seti
xt arka attırıcı
xt ön attırıcı
lx aynakol veya slx de olabilir bana kalırsa xt ye cıkmaya çok gerek yok
xt zincir xt dişli vs.vs.vs.
vitra veya scud gidon-gidon boğazı olabilir
fren vites kolu olarakda kesinlikle dual xt kolları tavsiye ederim gerçekten mükemmel çalışıyor :) saygılarımla...

• Beğen
@mertcan gölge

teşekkürler dostum ama toplamayla uğraşmak cok zor hem hazır olaylar toplamadan daha ucuza cıkıyo bu bisikleti toplamaya kalkarsan fiyatı nerelere cıkıyo bi bak ben hesapladım baya fark var hemde uğraşmıyosun servis garantiside var en azından sorunumun olcanı sanmıyorum 2 yıl garantili tabi kadro değişimine gitmessem :D ama buda iyi bir fikir teşekkürler :in: ama malesef bukadar zamanım yok komple almayı düşünüyorum

evet arkadaşlar galiba carraro alıcam gibi toplama uğraşı istiyo bide garanti yok komple almak daha mantıklısı başka fikirleriniz varsa bide önere bilceğiniz bi model yardımcı olursanız sevinirim:in:

476 Z RACE 27 vites

Kadro MTB ALLOY 7005 TRIPLE BUTTED 16"-17"-18"-19"21,5"
Maşa ROCK SHOX TORA SL + POPLOCK
Çatal Yatağı FSA NO.11N
Gidon RACER OS RISE CARRARO
Gidon Boğazı RACE AL H/S OS CARRARO
Fren SHIMANO DISK FREN SLX KM6651
Krank Takımı SHIMANO SLX KFCM660 44X32X22
Arka Vites SHIMANO XT KRDM772SGS SHADOW
Ön Vites SHIMANO SLX KFDM661
Vites Kolları SHIMANO SLX SLM660
Arka Dişli SHIMANO KCSHG50 9-VİTES 11-32
Lastik SCHWALBE 26X2.10 54-559 BLACK JACK LITE SKINE PP
Sele Borusu RACER ALLOY CARRARO
Sele SELLE ROYAL SETA
Göbekler SHIMANO M-495 CL.32 DELİK
Jant MAVIC XM 117 32 DELİK
Pedal SHIMANO APDM520RL

KDV Dahil, 905,00 € = 1728,55 tl (1,91 kur)

478 K RACE
KDV Dahil, 1350,00 € = 2578,5 TL
Tavsiye edilen perakende satış fiyatıdır.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatıdır.

(link)

@Ziya TÜRKYAŞAR

selamlar öneri için teşekkürler yannız bu bahsettiğiniz bisikletin donanımı baya zayıf kalıyo xt slx karışımı ama jant seti ve maşada da olsun baya fark ediyo arada 500 tl var sadece ama sadce iyi bide kadro alınırsa bu setin üstüne cok şık olur gibime geliyo ama benim düşüncem sizin tavsiye ettiğiniz bisiklette cok iyi hatta iskontoda yaparlar 170 tl daha düşerler sanırsam ama hep aklımda ful xt var nedense ama düşünülmüycek bi bisiklette değil teşekkürler

Ben yerinizde olsam önce kadro derim. Specialized şidetle öneririrm.
Rockhopper Comp Disc , Hard Rock Pro Disc modelleri düşünülebilir.

Bisikleti kullanım amacı dışında componentlerle donatıp dünya kadar para vermeye gerek yok düşüncesindeyim. 800 - 1000 TL yi götürüp üst düzey maşalara vermek gibi.

Örneğin bende Hard Rock Pro Disc var. Kadrosu innaılmaz güzel. Aerodinamik yapısı mükemmel süğrüş zevki veriyor. Düşük sayılabilecek tek componenti vites sistemi. Dart 3 SL maşa var. İnsanın bile zor yürüyebildiği dağ , taş , kaya her türlü ortamda kullandım , kullanıyorumda. Bir kere sorun yaşamadım. Bu kadroya yapılacak her türlü component yatırımı helaldir :) Yavaş yavaş yükseltiyorum sistemi. Temeli sağlam nede olsa.

Bence de kadro çok önemlidir. Ancak komponenti de hafife almamak gerekir. Eğer komponentler uygun bir fiyata geliyorsa sonradan kadro değiştirmek benim her zaman uyguladığım bir yöntemdir. Mesela Elimdeki Corratec X vert bisikletin kadrosunu kardeşime verip, parçaları Trek 6700 kadroya aktardım. O parçalarla trek bana çok daha uygun bir fiyeta geldi. Corratecin parçalarınıda Bianchi Ultimate den aktarmıştım.

evet arkadaşlar carraro 478 k race kalmamış malesef alamadım türkiyedeki tüm bailere baktım ama malesef kalmamış ben pazarlık yapmıştım ama malesef aradığımda kalmamış zaten mantıksal olarakta carraro donanım olarak 2300tl ye cok uygundu zaten kadroya para vermemiş oluyodunuz ben tektek parcaları hesapladım ama bu parcaları zaten almanız 2300 tl yi geciyo malesef yorum beklerken kacırdık bisikleti :D ama yardımlarınız için teşekkürler şimdi başka bisikletebakıcam sanırsam bianchi alıkut alcam olmassa onun kadrosunu değişirim yada sedona 781 herşey için tekrar teşekkürler

@haceli yılmaz
Kaç tane satılmış da kalmamış ? Forum üyelerinden bu bisikleti kullanan tanıdığı olan kimler var ?

Benim bisiklet konusunda firma veya kullanıcılara güvenim sarsıldı. Her
söyleneni-yazılanı bir kaç yerden doğrulamadan inanamıyorum. Sizin de bu konuda söylenenleri test etmenizde fazda var bence.

@jef

VALLA DOSTUM BEN BAYA ARAŞTIRDIM BU BİSİKLETTEN COK AZ SAYIDA CIMKIŞ MİSAL BURSADA 2 TANE VARDI İZMİRDE 6 OLSA GEREK İSTANBULDADA AMA HEPSİ TÜKENMİŞ BEN KENDİM TEK TEK GECEN HAFTA NAKADAR BAYİİ VARSA HEPSİNİ ARADIM AMA MALESEF KALMAMIŞ HE SİZE ALAN Bİ ARKADAŞIN LİNKİNİDE ATIYM YALAN SÖYLÜYCEKDE DEĞİLİZ NEYSE O SAYGILARIMLA
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=63210

@haceli yılmaz

Size güvensizlik göstermedim. Piyasada hatalı-kasıtlı bilgiler ve haberler kol geziyor. Ben tüm forumu bunlara karşı uyarayım dedim.
Bir modeli fiyatına göre zengin bir donanımla çok az sayıda çıkarıp hakkında konuşturmak benim ticaret-rekabet anlayışıma aykırı. Elde olmayan planlanmayan sebeplerden çok az ürün çıkartılmışsa açıklama yapılır olur biter. Sonuçta satıcılar yoğun talebi firmaya iletiyorlardır.
Size yazdığım cevapta "size söylenenleri test etmeden (bir kaç yerden doğrulamadan) inanmayın " demişim buradan sizi itham ettiğim anlamı çıkmasını hiç istemezdim.

• Beğen
@haceli yılmaz

Alikut SLX donanımlıi axon havalı maşası var,oldukça uygun bir fiyata geliyor, bizde ondan aldık, kadroyu Corratec Xvert ile değiştirdik. Sanırım siz omu bumu düşünürken ondanda kalmayacak. Çünkü kardeşin aldığı yerden bir tane de ben alacaktım kalmamıştı. Tüm Türkiyede durum nedir bilmem.

• Beğen
Selam Haceli,
Bisikleti kaçırmana üzüldüm. Çünkü fiyat/donanım gayet iyiymiş.

Bisikletlere bakmana çok sevindim. Bu artık sahalara döneceğinin habercisi, yani ayağının artık sağlığına kavuştuğunun, yeni bisiklet, yeni heyecan ve yeni turlar demek.

• Beğen
Ben bu bisikletlerde kalite sıkıntısı olduğu görüşündeyim. Bu fiyatlarla bu bisikletleri satıyor olmaları,forumdaki yorumlar,TR deki 5-6 büyük bisiklet dağıtıcısındaki konuya vakıf arkadaşlardan aldığım yorum ve izlenimler.

Bir bisiklet markasını arayıp şu model varmı diyince o kalmadı gibi benim akıl fikir veremediğim durumlar. Yani ürünü arayıpda bulamamak ne anlama geldiğine bir anlam yükleyemiyorum. Neden ürün olmaz? bu bir reklam olabilir mi? bu ticari bir manevra olabilir mi? neden olmaz?

300-400 adet getiriliyormuş TR ye diye öğrendim. Neden alıcısı var ise daha fazlası getirilmiyor? ferrari mi ki bu sanki ülkeye kota uygulanır gibi carraro gelmeyecek ?

Kısaca TR de kuşku ile baktığım markadır.

• Beğen
Haceli kardeşim bu fiyata bu donanımla hatta buna yakın donımla bile bisiklet bulman çok zor hemen al derim en kötü ileride kadroyu değiştirirdin ama satılmış diyorsun :( üzüldüm
ya insanın ağzına bal çalmak için yapıyor olmasınlar ?? Nasıl iş bu ??

• Beğen
Size güvensizlik göstermedim. Piyasada hatalı-kasıtlı bilgiler ve haberler kol geziyor. Ben tüm forumu bunlara karşı uyarayım dedim.
Bir modeli fiyatına göre zengin bir donanımla çok az sayıda çıkarıp hakkında konuşturmak benim ticaret-rekabet anlayışıma aykırı. Elde olmayan planlanmayan sebeplerden çok az ürün çıkartılmışsa açıklama yapılır olur biter. Sonuçta satıcılar yoğun talebi firmaya iletiyorlardır.
Size yazdığım cevapta "size söylenenleri test etmeden (bir kaç yerden doğrulamadan) inanmayın " demişim buradan sizi itham ettiğim anlamı çıkmasını hiç istemezdim.

kusura bakma ben beni sucladığını sandım yannış anlamış olabilirim kırdıysam özür dilerim ama ben kendim araştırmıştım vede reklam amaclı anladığım kadar cıkarılmış ama 2011 de gelecekmiş şu an başka yokmuş ellerinde neyse kırdıysam kusura bakmayın özür dilerim galiba yannış annadım

@Süleyman Uzunköprü

teşekkürler bende bunnada ilgileniyorum buda baya uygun fiyatlı ii donanım:in:

Geri