Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Arkadaşımız kaza yaptı

seyyahi

Üye
Tepki
13
Slm arkadaşlar ben seyyahi nick li ibrahim ve forumumuza yeni giren -özlü- nickli arkadaşımız osman 28 temmuz cuma günü ist. etiler semtinde bulunan turizm meslek lisesinin önünde saat 20:30 sıralarında altındaki arabaya bakılınca insan zannedilen bir varlığın saçma salak araba kullanışı karşısında dikkati dağılır ve araba sahibi tuhaf varlık sinyalsiz ve hızlı birşekilde sağa yanaşarak dikiz aynasına hiç bakmaksızın açtığı kapıyı arkadaşımızın bisikleti ve yüzüyle birleştirir o şiddetle arkadaşımız kapının üzerinden fırlayarak yere çarpar bu çarpma sırasında arkadaşımızın yüzünde bir sürü sıyrık ve çenesinde 10 dikişlik bir yarık açılır...Ve o varlık arkadaşımıza sade ve sadece birşeyin varmı demekle yetinip arabaya atlar ve hızla kaçar.Arkadaşımız yaptığı kaza sonucunda büyük şaşkınlık içinde olduğu için araçın plakasını dahi alamamıştır...
Ve şimdi sizden isteğim kaza yapmış olan şansız arkadaşımıza moral vermek amaçlı geçmiş olsunlarını iletmenizdir, bunu özel mesaj yoluylada yollayabilirsiniz. hatta mail adresi .............. nefretistanbul_drfuchs@hotmail.com dur burdan da geçmiş olsun dileklerinizi iletebilirsiniz ...
Şimdiden teşekkürler ...

saygılar ...!!!

• Beğen
Tepkiler: özlü
Scudo
çok geçmiş olsun...
maalesef yaşanıyor kazalar ve maalesef sürücülerin pek çoğu bizim gösterdiğimiz özenin yarısı bile göstermiyor trafikte...

• Beğen
Çok geçmiş olsun.Bu tür insan görünüşlü yaratıklar ,hepimizin korkulu rüyası....

geçmiş olsun osman umarım bidaha böle bişey gelmez başına

her kaza haberinde diyorum türkiyede bırak bisikleti araba bile kullanılmaz:boese157:

Çok geçmiş olsun dileklerimle...

Ben bu gibi durumlarda çok dikkat ediyorum,Başımdan geçen bir olay.

Genelde bu tip kazalar büyük kentlerde ve meydana gelmektedir,Trafik yoğunluğu ve araç kullanımları çok ciddi boyutlarda olduğu için çok dikkat etmemiz gerekmektedir..

Acil şifalar diliyorum...

• Beğen
Çok büyük geçmiş olsun. Bu konuda taksiler de çok sabıkalılar, bari özel araçlarını kullananlar biraz daha dikkat etse diyor insan ama... Nafile... :(

arkadaşlar bir kez daha hatırlamakta yarar görüyorum... kaza anında ilk yapacağımız şey aracın plakasını almak... en azından şok anında olduğunuz için alamasanız bile yanınızdaki insanlardan yardım isteyebilirsiniz...

kaza yapan arkadaşa büyük geçmiş olsun diyorum... böyle kazalar ne yazık ki oluyor... umarım bir gün trafikten bağımsız özgürce bisiklete binebileceğimiz yollarımız olur...

büyük geçmiş olsun birader:River-102

Geçmiş Olsun :(

pazar günü tanışıp ne güzel turlamıştık orman yollarında..
geçmiş olsun kardeşim. üzüldüm :(

• Beğen
çok büyük geçmiş olsun..inşallah en kısa zamanda seni yine çift teker üzerinde görebiliriz.biz inatla bisikletimize sahip çıktıkça insanlar da bize saygı göstermeyi öğrenecek...

çok üzücü bir kaza geçmiş olsun en yakın sürede iyileşmen dileğiyle

ismailofli kardeşim hakıl öğrenecekler biz de varız trafikte

kaza geçiren arkadaşı çok iyi anlıyorum ve acil şifalar diliyorum. umarım en kısa zamanda bisikletine kavuşur. inatla ve sabırla mücadelemize devam.

geçmiş olsun istanbul da bu mahluklardan çok var kimse dikkat etmiyor araç kullanırken

Geri