Scudo Sports

Arkadaşımın kardeşi açık kalp ameliyatı geçirecek.

@Derya AKYILDIZ "Haber yok!" Umarım herşey yolundadır. Mustafa Durgut kardeşime açil şifalar diliyorum. İnşallah eski sağlığına kavuşur. Dualarım onunla.

Scudo
Fatih bey'le şimdi görüştüm arkadaşlar.

Mustafa şuan ameliyat halinde,çok şükür kan ihtiyacı giderilmiş bilginiz olsun arkadaşlar.

Dualarımız Mustafa ile olsun...

Arkadaşlar AB negatif kana ihtiyaç var çok acil, lütfen etrafınızdakilere iletin.

Arkadaşlar AB negatif kana ihtiyaç var çok acil, lütfen etrafınızdakilere iletin.

Arkadaşlar şu an durum kontrol altında, kan ihityacı temin edilmiştir.Her an tetikde olalım yine,yardımlarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ederim..

Büyük geçmiş olsun, umarım herşey yolundadır. önder'cim söylemiş olduğun gibidir herşey İnşallah. Çok sağol kardeşim sana da gerçekten. Çok uğraştın kan bulabilmek için. İnsanlık adına kendi payıma en büyük şükranlarımı sunuyor ve seni sevgiyle kucaklıyorum sağol varol +rep değil bunun karşılığı yok kardeşim. Sevgiyle kal

Çok teşekkür ederim Derya abi,mahçup ettin beni..:eek:

nacizane vatandaşlık görevimizi yaptık,katkımız oldu ise inşallah ne mutlu bizlere..

Saygılarımı sunuyorum...

• Beğen
Tepkiler: Derya AKYILDIZ
Mahcup olacak birşey yok sevgili kardeşim gerçekleri söyledim. Sağol.

İlgi gösteren, merak eden herkese yürekten teşekkür ediyorum.

Merak edersiniz diye düşündüm, Mustafa bugün yürümüş...

Tıp inaılmaz bir seviyeye ulaşmış. Akıl alır şey değil...

Harika,Çok sevindim:winkenlux :winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux

of be. budur:):):) hepinize çok büyük geçmiş olsun...
inanılmaz sevindim. tüm yardımını esirgemeyen ve duları ile yanında olan herkese de geçmiş olsun...

umarım hızla istediği gibi düzelir....

Bu çok iyi bir haber, çok sevindim. Aman nazar değmesin. Maşallah :)

konuyu cok gec gordum :( ama iyi olmasina cok sevindim
cok cok gecmis olsun, allah uzun ve saglikli bir omur versin insallah adasima ;) :)

Geri