Evet varmı arkadaşını etkileyip onuda bisikletli yapanlar?
Eminim çok güzel hikayeler vardır.
Mart ayında aldığım bisiklet ile şu an iş yerinde küçük bir bisiklet kolonisi oluşturduk
Geçen sene iş yerinde ; bisikletle şuraya gittim, buraya gittim türünde muhabbeti yaparken genel müdür yardımcısı; oğlum aklını peynir ekmekle mi yedin, ne işin var türünde bir cümle kurmuştu. Geçen ay beni arayıp bisikletle ilgili bir sürü şey sordu ve katlanır bisiklet aldı Yine şirketten başka bir abimiz bir kaç ay önce uzun süreli uğraşlarım (gaza getirmeler) sonucu bisiklet aldı. Son olarak en yakın arkadaşıma, emanet bisikletle çıktığımız ufak bir turun hemen sonrasında gaza getirerek aynı gün bisiklet aldırdım.
Kardeşimi beni ziyaret ettiği zaman 2-3 kez tura götürmüştüm, daha beni ziyareti bitmeden hemen bisikletini aldı. Şu an benden daha fazla bisiklet kullanıyor.
Şu ana kadar bir çok kişinin bisiklet sahibi olmasına vesile oldum diyebilirim. Bazılarına 0 bisiklet, bazılarına 2.el...
Bunda işe bisikletle sürekli gidip gelmem ve uzun turlara çıkmam etkili oldu... insanlar önceleri biraz bisiklete çekingen yaklaşıyorlar fakat sonra gördükçe alışıyorlar ve talep ediyorlar...
Isyerimizde ayni birimde calistigimiz 4 arkadasa bisiklet aldirdim. Bazen iyi bir firsat denk gelirse sahibinden ebay vb hanima (ayak tabii) da aliyorum 2 tane hanima bisiklet aldim bu sekilde bir tane de O bana Berlin F4'e gitmeme karsiligi hediye al(mak zorunda kal)di
Bizim bölge müdürü de bisiklete binmek istiyor ancak "bu iş kasksız olmaz mı" sorusunu çok soruyor?
Her seferinde pekmezden bahsedince konuyu uzatmıyor..
Sanırım kask olayı ağır geliyor yoksa o da meraklı...
Ben etkilemek degil de yegenime hediye bisiklet alacagim. Boylece saglikli ve eglenceli bir sporla tanismis olacak Bu konuda bilgili arkadaslardan acil tavsiyeye ihtiyacim var. Bayan dag bisikleti, 26'', butce 500 TL. Ne önerirsiniz?
Şaka maka virüs gibi yayıyoruz çaktırmayın Aynı durum bende de var şuan karar aşamasında
Bende ayrı bir durum daha var mtb kullanıyoruz ben yol alacağım ekstradan onları da zıplatabilirsem Güzel olacak
Grubumda herkeste yol-yarış var ben arazi tutkumdan vazgeçemediğim için cyclocross aldım, sonra da grupta 3 kişi arka arkaya cyclo aldı çokta güzel oldu, yanlız değilim artık