Scudo Sports

Arka vites aktarıcı tavsiyesi

Tepki
0
İsim
burak hakverdi
Bisiklet
Salcano
1 Yıl önce arka vites aktarıcısı kırıldı bende o günden beri bisiklete binmedim şimdi yaptırayım diyorumda arka vites aktarıcılarına baktığımda fiyatları tuzlu biraz ucuz olan bir ürün varmıdır

Scudo
arka aktarıcı ama hangi bisiklet için yol mu MTB mi, aktarıcı dışındaki diğer bileşenlerin ne marka/model? kaç vites uyumlu bisikletin ?

• Beğen
Tepkiler: Burakhakverdi
@Hamid Asım

21 vites salcano nova mtb

bisikletinin arka aktarıcısı şurada var (link) fiyatı da 34TL bu aktarıcı mı pahalı geldi yoksa farklı aktarıcıları mı sordun ?

• Beğen
ben aynı durumdayken acera 7-8 vites uyumlu aktarıcı almistim,1500km hic sorunsuz kullandım.60-70lira civarında.

Tx55 ya da tx75 yeter ona. 30-35tl arası fiyatları.

Sen yine de acera al!
Ona da pahali dediysen, burada ne fiyatlar donuyor, bir gorsen, arkana bakmadan kacarsin:D :D

@Hamid Asım
Yok bu aktarıcı 34 tl iyi bir fiyat pahalı gelmedi arka aktarıcı diye baktığımda 100 küsür liralık fiyat çıkmıştı

Arka aktarıcı fiyatları biraz pahalı öğrenci olduğum için durumum yetmiyor arka aktarıcı kırılmıştı onu çıkartıp bisikleti belli bir viteste kullanmak şartıyla zincileri birleştirsem olurmu

@Tolga Çelebi
Peki bunu nasıl yapabilirim komple vitesimi sökmem lazım yoksa taktıktan sonra vitese hiçmi dokunmamam lazım

Ailenden para iste bisiklet için alırsın bir tourney iş görür benimde aktarıcı bozulmuştu arka bir gün öyle surmustum olmuyor vites şart

@Bianchi tdl 1300
Fiyatları ne kadar oluyor bunların

@Bianchi tdl 1300
şu model uyarmı (link)
salcano nova dağ bisikleti

@Burakhakverdi

Yeni konu acmissin gördüm bence masraf yapma bu bisiklete ng 650 al kafan rahat olsun :)

• Beğen
@Bianchi tdl 1300
Tamam sağol önerin için :)

Kadro kulağını dahil sök aynakol en ufak dişli sayısında iken rublede tam düz bir çizgi olustursun zincirin gerginliğini de ayarlarsan tamamdır :)

• Beğen
Geri