Scudo Sports

Arka Tekerlegin Sağa Sola Dönmesi

Bahadır Ulusoy

Forum Bağımlısı
Tepki
226
İsim
BAHADIR ULUSOY
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar bisikletin arkasını kaldırdıgımda arka tekerlegide döndürdügüm zaman eskidende vardı ama normaldi az da olsa ruble den anlasılıyordu saga sola gitmesi.şimdi cok daha fazla belli oluyor yardımlarınızı bekliyorum eğer çözüm bulunmazsa yarın video cekerim

Scudo
Bisikletçiye götürüp jant akordu yaptır. Yalpalaması azalacaktır. Hatta çok kötü durumda değilse sıfırlayabilirler yalpalamayı ki sanmıyorum daha önce de vardı deyip herhangi bir şey yapmamışsın çünkü.

daha önce vardı dememim sebebi arka tekerde zaten yalpalama olması lazım cok az

Sorun çözülmüştür arka tekerlegi cıkarıp göbeği iki tane 17? numara anahtarla sıkıyorsunuz.cok sıkarsanız tekerlek dönmüyor onu söyleyeyim su an hic yalpalama yok.

@Bahadır Ulusoy
O zaman sizin akort sorunu degil gobek boslugu sorununuz varmis. Iyi bilyalari ezdirmemis veya gobek canagina hasar vermemis. Bu arada ciddi bir kaza riski de yaratirdi bu durum... Gecmis olsun!

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Ulusoy
@Bahadır Ulusoy

Rubleye bakarak salgıyı kesinlikle kontrol etmeyin.

Bazı bisikletlerde ön, arka dişliler ve zincirin tekerlek merkez eksenine paralel yöndeki sürtünmesini en aza indirmek için rubleler biraz boşluklu tasarlanıyor ki zorlandığı veya sürtünme olmasını engelleyecek şekilde serbest olsun. Serbest olunca da ruble salgılı gibi dönerken, siz de jant salgılı sanmayın.

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Ulusoy
Sağolun arkadaşlar bayağı uzun yol gittim öyle ama bir sorun cıkarmadı allahtan

Geri