Selam arkadaşlar Ben Salcano Astro 241 SV modelini kullanıyorum bisiklette hiçbir sorun yok ama vitesleri bana çok sert geldi yokuşları çıkmak cehenneme dönüyor çok zorlandığım için arka rubleyi değiştirmek istiyorum bu rubleyi alıcam (link) sizce bir faydası olurmu
9lu Deoreye geçmelisiniz..8liruble biraz daha şehiriçi kullanıma ve yükseltisi az turlar için uygun..şu günlerde Buzlu havalarda tehlikeli olabilir fakat kilit pedal kullanmanızda yokuş çıkmalarda işinizi kolaylaştıracaktır..
kullanım alanlarım zaten genel olarak şehir içi ve bulunduğum bölge dolasıyla herhangi bir kar problemim yok Rubleyi değiştirmemin tek sebebi mevcut rublem yokuşlarda çok zorluyor
Sizin rubeliniz 11-32 değil mi? 11-34 den büyük ruble yok diye biliyorum, ne kazancınız olacak? Ön en küçük dişlide (24 lü ) arka en büyük dişlideyken (32) hala mı zorluyor?
evet en büyük dişlim 32 ve yokuş çıkarken tamemen en büyük dişlide olmama rağmen çok zorlanıyorum alacağım dişli 11-34 ama en büyük özelliği yokuşlar için özel tasarlanmış bir seri