Scudo Sports

Arka lamba önerileriniz.

Sigma Tail Blazer önerimdir. Sabit yanan, bir tarafı sabit diğer tarafı çakar ve tamamı çakar olmak üzere 3 modu var. Dikkat çekicilik konusunda ise, eğer 150m ilerideki evin pencerisine vurursa rahatsız edici olabiliyor. Bu arada pillidir ki ben foto makinalarında bile bataryalılara karşıyım. Nerede ne zaman biteceği belli olmayabiliyor bazen. Oysa yedek pil taşınabilir ve hafif.

Scudo
@Silmarillia

yarasa gibi bi şey :) beğenmedim. ayrıca pil kutusu falan taşımalısın ayrıca. biraz daha para ekle iyi bi şey al. sonra bu çin işlerinde güven olmaz. şans işi biraz. ne çıkarsa artık.

@ebayusuff
Bende bir Fener var onu kullanacağım galiba lastikle falan tutturup bir şeyler yapacağım artık. Aydınlatması harika çünkü..

• Beğen
Tepkiler: ebayusuff
@ebayusuff ve diğer fotoğraf paylaşan arkadaşlar, bu taktığınız arka farlarda hafiften sarımtrak bir renk mi var merkezde yoksa resim çekerken mi o şekilde çıkıyor görüntü?

@Serden Us

bilmiyorum. normal kırmızı. tonunu çok ayırt edemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: S26
@ebayusuff moon shields 60 arka çakar almıştınız galiba.. Nasıl memnun musunuz.. Kalabalık trafikte kendini belli ediyor mu?

Ne alirsan al , mutlaka pilsiz , usb sarj edilebilir bir urun olsun , uzun vade ekonomik bir tercih oluyor...

• Beğen
Tepkiler: Utku D
ben bir yıldır güneş enerjili lamba kullanıyorum çok memnunum. ne pil ne şarj derdi var. görünürlüğü 40 TL lik sözde kaliteli markalardan daha iyi. ben aliexpresten almıştım tavsiye ederim.

Japon pazarı(Forbest'ten) 4 liralık arka aydınlatmalardan kullanıyorum. 2 adet AAA pille çalışıyor ve bir sürü çakar modu mevcut. Knog Blinder almayı da düşünmüştüm fakat fiyatından ve araçların gözünü çok fazla aldığı için tercih etmedim.

Ben şu aliexpress işi yere çizgi atanlardan kullanıyorum gayet memnunum :)

Görünümü hoş ve kuvvetli ışık veriyor ben bundan kullanıyorum tavsiye ederim:harika:

(link)

Moon shields 60 sipariş verdim... Bakalım nasılmış..

(link)

ben bunu kullanıyorum, memnunum. takması kolay. pilsiz. usbden şarj ediliyor.

@uguryilmaz144

aklıma askerlik günlerim geldi forbest mi tanıdık geliyo :D çarşıya cıktıgımda arayıpda buldugum pazar poligon

meyd in çayn...

işimi görüyor..
20151123_193045.jpg

Dosyalar

• 20151123_193104.jpg
    20151123_193104.jpg
    73,1 KB · Okunma: 15
Geri