Scudo Sports

Arka lamba önerileriniz.

Aliexpress'ten ürünlerin 15-40 gün arasında geldi bazı aksaklıklara 60 gün bile yetmiyor bazen

Scudo
@ferzantes merhaba hocam bu üründe kargo ve gümrük parası yok. yani ürünün fiyatı neyse o kadar ödüyorsunuz. (çoğu ürünün yanında free kargo seçeneği zaten varsayılan mevcuttur ama yine de kontrol edin) ptt kapınıza kadar getiriyor. zaten gümrük yanlış bilmiyorsam 90 dolar üzerine çıkınca alınıyor. gelme süresine gelince de benim şuana kadar gelmeyen hiçbir ürünüm olmadı. en erken gelen 17 günde en geç gelen ise 45 günde geldi o biraz şans işi. ama ortalama olarak 25 gün standart (20den fazla sipariş verdim). ve bir keresinde ürün 60 gün gelmedi para iadesi aldım hemde hiç zorlamadılar. sonra ürün geldi parayı vermek istedim ama kabul etmediler madem çok geç geldi hediyemiz olsun dediler. :) zaten bilen bilir aliexpress dünya çapında bir e-ticaret sitesi olduğu için çok ilgili ve prensipleri olan bir site. özetle ben hiçbir sorun yaşamadım. :)

• Beğen
Tepkiler: ferzantes
@mozdemir Çok teşekkür ederim gerçekten çok güzel anlattınız.
Gönül rahatlığıyla alışverişimi yapacağım sağolun tekrardan.

• Beğen
Tepkiler: mozdemir
@Silmarillia
ben bir adet kullanıyorum. bir tane de kaskın kendi aydınlatması var. yeterli geliyor. fazlası apaçi işi olur :)

@avanak_abdi arka far buldum bir kaç model, ön aydınlatma sıkıntı ben zifiri karanlıkta süreceğim. İyi bir aydınlatma şart :/

benim aldığım lambalar
(link) geldi daha deneyemedim gece.
(link) buda ikincisi daha yolda.
uzun süre kullanacaksanız harici bataryalılarda var yüksek lümenli.

• Beğen
Tepkiler: Silmarillia
@tanchu arka için bunu alacaktım ancak pilli :/ Trde 40 tlye satılıyor. ILUMENOX CROCOLITE ARKA FAR
o sebepten bunu almayı planlıyorum.

ben arka lamba işini bunla hallettim (link)

• Beğen
@tanchu şimdi bunu buldum youtube da incelemesi var gayet iyi görünüyor. (link)
sanırım arka lamba ile birlikte geliyor.

evet arka lamba ile birlikte geliyor fiyatta iyi daha büyük batarya paketlileride var şarj olduktan sonra kullanım süresinede bakmal lazım 6000 lm çok iddialı gerçi daha az bir değer bile çok yeterli

• Beğen
@tanchu bunu alayım ben en iyisi, bana yüksek performanslı lazım çünkü Silivri'ye geliş yolları çok karanlık. İşimi görecektir diye düşünüyorum bu ışık

@Silmarillia bencede yeterli gelecektir en kötü ihtimalle süre olarak yetmezse ya yedek batarya veya daha büyük batarya sipariş verilebilir.

• Beğen
@tanchu Evet süre konusunu araştırdıktan sonra duruma göre batarya 2 olabilir.

moon shield 60 dün akşam taktım. Beğendim.

20150526_000532.jpg 20150526_000548.jpg

Bende bir arka ışık almayı planladığım için güzel bir araştırma yapmıştım, sonuçlar;
Moon Shield 60 Türkiye fiyatı 100 tl civarı
Moon Gem1 Türkiye fiyatı 50 tl civarı
Cateye Rapid 1 Türkiye fiyatı 60 tl civarı
bütün modeller USB şarjlı.. Pillilere ayrı bir gıcığım var..

Cateye Omni 5 kullaniyorum, gayet memnunum. Hicbir sorun cikarmadi su ana dek.

@Silmarillia

Ashampoo_Snap_2015.05.26_13h58m37s_001_.jpg

evet. 92 liraya aldım. ayrıca altta görülen moon x power 780 aldım. henuz gelmedi. bugün kargoluyorlar.

• Beğen
@ebayusuff moon x power 780 acayip iyi yorumlar var.. Ama bana fiyatı biraz fazla geldi.. Ben (link) böyle bir şey alacağım :)

Geri