Scudo Sports

Arka lamba önerileriniz.

Topeak RedLite Mega
kullanıyorum

Scudo
Çok güzel fikirler ve değişik fiyatlar vermiş arkadaşlar. Çok mutlu oluyorum bunları gördüğümde.
Arka için ben de yukarıdaki gibi lazerli ve 5 ledli bir çakar kullanıyorum. Ama aslolan akşam yola çıkmamak olmalı. Ne dernirse denilsin millet WHAPTSUPPTAN MESAJ ATARKEN ARABA KULLANIYOR kadınlar cart diye önüne kırıyor.

Ön için bisikletçlerde hep bildiğiniz el feneri satılıyor. Tabi ki seçenek çok ama bence bu tarz bir şey için en iyisi -bende de var- Panther marka fenerler .Avcılık malzemesi satılan yerlere gidin oradan seçip bir tane alın. Şarj süresi bisikletçilerin genelde kullandıklarından çok çok çok daha uzun gidiyor. İçindeki lensler ve led ler çok kaliteli böylece ayne değerlerde daha iyi ışık veriyor ve pili bitirmiyor. Bazılarında SOS modu bile var.burada link veremiyorum avcılık mağazalarında var.

Aynı özelliklerdeki (link)
tavsiye etmiyorum, şarjı yiyor, 2 tane yedeğim var ama PANTHER ile kıyaslanamaz bile

• Beğen
Tepkiler: sierra.yankee
Gece ile gündüz arasında fark yok gündüzde aynı tehlikeler var.

Fenix bc30 1800 lumen ön lamba

Bunu kullanan var mı ya da benzeri bir fenix?

Yanlış hatırlamıyorsam 5 modu var 2 tanesi tam yanıyor diğer 3 ü çakar mod yaklaşık 3 aydır hergun 20 dk kullanıyorum pilde azalma belirtisi yok kesinlikle su geçirme gibi bir drum söz konusu değil arkasında özel bir kapak var bunun için 2 adet AAA pille çalışıyor üstündeki tuşla mod değiştirip kapatıyorsunuz kutunun içinden çıkan lastikler kaliteli yipranma beliritisi göstermedi başka soru varsa cevaplamaya çalışırım

Aliexpress den siparis ettim yakında gelir yani lazerli lamba siparis ettim arkaya bir de burdaki bisikletcimden Çakar lamba aldım süper çakiyor tavsiye ederim one de iki tane polis feneri zoomlu siparis ettim yolda onlar da tanesi 2000 Lümen süper farlar ama daha önce de kullanmıştım gelsin fotoğraf yüklerim

@ebayusuff

Moon x power 780 kendi bataryası içinde geliyor.Hatta ben kutu içeriğini yazayım.

Şık bir kutusu var,
Ana gövde
Bataryası
Şarj adaptörü ve kablosu
silme bezi
Kask takma aparatı
Gidona takma aparatı
ve bolca sticker ları ile birlikte geliyor.
Şarj ömrünü bilmiyorum.
Karşıdan geleni rahatsız ediyor mu derseniz,Ediyordur tahminimce.
Ben farı aşağıya eğsem de geniş açısı olduğundan yolda üstteli tabelaların reflektorleri parlıyor.Fakat, merkez ışık harici pek rahatsız edeceğini sanmıyorum.
Bu arada farın şöyle bir güzelliği de var.Şarj alırken de aydınlatma sağlıyor.Powrbanka takıp max mod süresini uzatabiliyorum.
Aynı yöntemi Knog arc 5.5 de denedik.Malesef sarj alırken uyku moduna geçiyor.

Siz arka far ne düşündünüz ? Moon kalitesinden şüphem kalmadı ama daha minik birşey arıyorum ben.Max bozuk para büyüklüğünde.

Forbest japon pazarında 6 liraya ön ve arka led aydınlatma var. Piyasadaki en kaliteli aydınlatma olmayabilir, ama fiyatına göre en iyisi... Açıkçası bir fara 50-60 lira vermektense 6 liraya çiftini alıp bozulunca değiştirmek bana daha mantıklı geliyor...

@tolga akyol

analdığım kadarıyla moon x power 780 in zaten bataryası çıkmıyor. içe gömülü. değil mi?

ben ön için bu moon ile felix bc30 arasında kaldım. bc30r var dijital göstergeli falan ancak o henüz üretinin elinde de yok. 10 gün sonraya sipariş alıyor. tr ye 500 e falan geliyor.

moon un batarya ömrünü merak ediyorum. bataryası değişmez tahminimce. yani batarya ölünce çöpe. satıcılara soruyorum bi şeyden anlamıyorlar. bilgileri yok. kendilerine yazdım. dönerler belki.

fenix te ise batarya harici ancak ona da şarj cihazı alacaksınız. 100 lira gibi. her şarj cihazı olmuyor güclü pilleri olduğundan. evde var normalde varta dijital göstergeli şarj cihazı. sonra pilleri tak çıkar. bir suru iş. bu anlamda moon daha cazip ancak onun da yanma süresi kısa. adam gibi bi alet bulamadım iki gündür

@ebayusuff

Bataryası kutu içeriğinden çıkıyor.Fotoda attığım gibi.Biraz çamurlu far.Dün akşam 1.5 saat sağanak yağmurda sürdüm.Powerbank a takılıydı ve şarj alma kapağı açıktı haliyle.Suya karşı dayanıklı gibi.
DSC_0121.JPG
DSC_0119.JPG
DSC_0122.JPG
DSC_0123.JPG

• Beğen
Tepkiler: ebayusuff
Moon x power 330s kullaniyorum on aydinlatma acisindan inanilmaz kaliteli kutu icerigi cok iyi materyal kalitesi ve aydinlatma oldukca yeterli

• Beğen
Tepkiler: ebayusuff
moon x-power 780 ve moon shield 60 siparişi verilmiştir.

vatana millete hayırlı olsun. 2 gün uğraştım karar vermek için.

• Beğen
Tepkiler: tolga akyol
@tolga akyol
(link)

Moon 780 bataryası

My line lazerli arka lamba kullanan var mı nasıldır

@mozdemir merhaba aslında çok iyi fiyata sahip ama yurt dışı olunca insan biraz çekiniyor biraz anlatırmısınız mesela sadece bu ürünü alsam kargo parası ne kadar alıyorlar gümrük ödeniyor mu ?
aydınlatır mısınız bizi bu konuda teşekkürler

@omer07tr

aldım zaten moon shield arka lamba. belki düşünürüm. bakarız.

Geri