Scudo Sports

Arka lamba önerileriniz.

Lx 70'inde bataryasını bulamazsınız. Satışı yok ayrıca Lx 70'in açısı ışık dağıtım shield 60 kadar geniş değil. O yüzden shield 60 aldım

Moon xpower 780 de bataryası içinde geliyor. Harici değil yedek pil konusunda accell bisiklet ile görüşebilirsiniz. Türkiye distribütörü onlar. 20150521_223728.jpg
Ama aydınlatma olarak emin olun çok memnun kalırsınız.
330 lümen ile bile yolda giderken arabalar yol veriyor ve dikkat ediyorlar. Kaldırıma çıkarsam ye en kısığa alıyorum yada kapatıyorum.

Dosyalar

• 20150521_223716.jpg
    20150521_223716.jpg
    47,2 KB · Okunma: 27
  • 20150521_223659.jpg
    20150521_223659.jpg
    66,7 KB · Okunma: 26
  • Beğen
Tepkiler: Quatro16
Scudo
@Muhittin C. eğer yurtdışından alışveriş yapma alışkanlığın varsa ve biraz da beklerim dersen eğer kendi kullandığım ışığın linkini atayım oldukça güçlü ve dayanıklı asla su geçirmiyor. ülkemizde var mı pek araştırmadım.

not:aynı link içerisinde iki farklı model var oval olan değil diğeri 6 dolar olan
(link)

• Beğen
Bu ebaydaki aliexpresteki solar arka ışıkların görünürlüğü nasıldır ?

• Beğen
@saviourmole
Dalga mı geçiyor bunlar. Satışı olmayan batarya değişse ne olur değişmese ne olur.

Shield alırız o zaman açıklamana istinaden.

Bu ön far 330 a mı ait. Senin yani. İçinde şarjlı pil geliyor demi? 500 dolum mu. Birde moon hangi ülke

http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/21/d34234384bf30e0c46a3b916925cab7f.jpg
http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/21/54a7fe9e500c561da08979dae889dd74.jpg

Aliexpress den aldım 5 dolar. 3 fonksiyon ve laser çizgileri var

@saviourmole
Bir de felix lerde dual distance beam yani Yakın Ön ve Uzak Ön Aydınlatma özelliği var. Açıklamalara göre iyi bişey. Gelen araçları yayaları rahatsız etmez gibi . Ancak moon larda böyle değil

• Beğen
@Clients
Güzeldir iyidir ancak markasız ürünler şans işi. Garanti olmaz. Ne çıkacağı nasıl çıkacağı bilinmez. Sonra bekliyorsun gelmesini haftalarca. O nedenle tr den ve bilinen marka tercih ederim kazıklandığımı bilsem de. Başka zaman yurt dışı denerim ama yine bilindik markalar.

• Beğen
(link)

bundan aldım benim için yeterli hem uygun fiyatlı

• Beğen
Moon 780 ben de kullanıyorum.Nasıl övsem bilemedim :)) harika birşey. Ben de arka minik ve belirginliği güzel bir aydınlatma arıyorum.

• Beğen
Bence altta ki ürün iş görür gibi sizce ? fiyatı 7.5$

Ürünün orjinal markaları yada kaliteli olanlarını PortlandDesing ve Planetbike Tail light diye arattıgınızda bulabilirsiniz. Lakin 25$ fiyatları var

• Beğen
Tepkiler: ddr ve Quatro16
@tolga akyol
Arkaya karar verdim bir günlük araştırma sonunda moon shield 60.

780 şarjlı orijinal piliyle geliyor demi 500 şarj mı ömürlü?

Karşıdan gelenleri rahatsız ediyor mu fenix lerde dual distance beam özelliği yok.

Sonra farı özellikleri nedir?

Mesela su geçirmez mi

Göstergeleri. ..

• Beğen
bir de şöyle birşey var ama uzaktan nefis görünüyor o_O

https://i.hizliresim.com/PqrZ8O.jpg

@türkay yılmaz
Tane 120 dolar

Ön Aydınlatma yetersiz gibi

• Beğen
Yani aydınlatma mesafesi kısa

• Beğen
@türkay yılmaz ; Hızlıca bir göz gezdirdim ürüne , benim aklımı çelmeyi başardı ne yalan söyliyim.Fiyatı biraz yüksek geldi ama aydınlatma yeteneği gerçekten harika ( arka lamba ) özellikle yan taraflardan sağladığı görünürlük.Aklımın bir köşesine yazdım belki alırım.

• Beğen
arka aydınlatması çok başarılı gerçekten, benim de hoşuma gitti.. ama şimdilik çok pahalı tabi :)

Linkte ki ürünü aldım bi kaç ay önce gayet kullanışlı. Hem kaska takılabiliyor hem sele borusuna. Üstelik takıp çıkarması da çok pratik.
(link)

• Beğen
@akgulcemal
Moon shield 60 daha parlak olabilir en azindan onun kadar var fiyatı da 80 lira tr de var
@türkay yılmaz

• Beğen
@mozdemir Hocam teşekkürler, çoktan aldım ilumenox dün de aliexpressten küçük bir şeyler alacaktım 1 dolarlık ışıklardan da aldım yedekte dursun diye. :)

Aldığım ürün: (link)

Gerçekten güçlü bir ışık veriyor ve çıkarıp takması çok kolay.Tabii biraz tuzlu , zaman problemi yoksa yurtdışından alınabilir...

Şöyle de bir fotoğraf paylaşıyım.

@tanchu Aynen dostum ben de aldım bunlardan gelince göreceğiz, seninki kaç günde geldi?

Dosyalar

• e.jpg
    e.jpg
    65,2 KB · Okunma: 26
Geri