Scudo Sports

Arka lamba önerileriniz.

@Ahmet Ayaz

Bu acil çakarı İzmir'deki otomobil sanayide ki magazadan bulabilir miyiz acaba? Ambulanslarda kullanılıyor sanırım ama bunlar pille çalışması için özel bir aparat yapmak lazım. Fikriniz var mı?

Scudo
(link)

Ben ve arkadaşımın kullandığı, çok rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir ışık.

Kalabalık turlarda gözümüzü alıyor dedikleri için hafif aşağı çevirmek zorunda kalıyorum. :p

• Beğen
Tepkiler: Quatro16
@Burak_Dingiloglu

direkt 9v pil ile kullanıyorum, ekstradan 9v pil başlığı aldım. o da zaten çok tutacak bir şey değil.

(link)

Ilumenox parasının hakkını veren bir ürün ayrıca tasarımı şık. 500-600 metreden rahat farkedilirlik sağlıyor.

Ben bisiklette hantal görünen ışıkları sevmiyorum çok.
Bu yüzden Knog Blinder aldım hem ön hem arka için. Amaç yolu aydınlatmaksa ön kesinlikle yetersiz ama görünmeyi sağlamaksa oldukça yeterli.

Ilumenox da kullandım, gayet güzel bir ışık ama pil kullanımı çok canımı sıkıyordu. Pili ilk taktığınızda her yer pırıl pırıl, ışığa doğrudan bakamıyorsunuz ama 2-3 sürüş sonra zayıflıyor da zayıflıyor ışık. 2-3 haftada bir pil değiştirmek durumunda kalıyordum.
Bu yüzden en son olarak hem boyut olarak ufak, hem de USB'den şarj olabilen Knog'ları aldım, memnunum gayet.

pek çok öneri var hangisini seçeceğiz

@Mehmet Levent

bunun satan bir siteden ürün açıklaması bölümü; baya güldürdü beni...

"Em Cateye en hızlı 5 arka lamba ile bir süpernova haline bakıyorum olun. 10 milyar güneşler tam parlaklığa sahip olmayabilir, Rapid 5 Eğer uzakta görülen yapmak yoğunluğa sahiptir, dört modları arasından seçim ve flaş modu seti ise 100 saate varan uzun pil ömrü.Rapid basit FlexTight aparatı, kolay kurulum ve kaldırma sağlar."

• Beğen
Tepkiler: thomisus lx
@Mustafa Yasin Yeter

azeri sitelerinde kimbilir ne yazıyordur :) bu ışık çok ırağa aparır gibi

Kesinlikle moon shield 60 tavsiye ederim. ürün 85 tl fakat fiyatını hakediyor.

Hiç pahalı şeyler almayın Jing-Yi Jy-596 kullanıyorum hem ucuz hem mükemmel bir farkındalık sağlıyor.

@saviourmole

videolarına baktım fena değil. çok iyi aydınlatıyor. peki daha iyisi var mı? :)

85 liraya buldum şişman motosiklet kargo dahil

n11 bisiklet sepeti daha yüksek 92 lira kargo hariç

moon shield usb şarjlı herhalde. peki pillerinin ömrü tükendiğinde değişebiliyor mu acaba. yani piller öldüğünde.

AliExpressin transtale versiyonu :)

Topeak Redlite Mega Far

bu nasıl?

moon shield şarjlı yani pil ömrü bitince çöpe atıyorsunuz

ancak topeak redlite pilliymiş ne dersiniz?

bu arada felix bt20 almayı düşünüyorum birazdan 265 lira sanalpazar. harici pilli şarj edebilirsiniz. moon shield deki gibi bir durum söz konusu değil. yani pil ömrü bitme diye bir şey yok pilin ölmesi

@saviourmole

moon shield işu çantaya takabilir miyim aynı zamanda

clients-theproscloset-photo_sets-276663-DSC_2839.jpg 504008.jpg

@saviourmole .

@ebayusuff evet dediğiniz gibi pili bitince çöpe atıyorsunuz fakat kolay kolay pili bitecek bir ürün değil senelerce kullanırsınız. Ve resimde göstermiş olduğunuz çantaya takabilirsiniz.

Ayrıca ön far olarak da moon 330s yi tavsiye ederim sizin bakmış olduğunuz modele göre daha hafif ve pratik ayrıca moon'un kendi sitesinden yedek pil temin edebiliyorsunuz.

Bunlar da moon shield 60 fotoğrafları.

Dosyalar

• 20150521_215331.jpg
    20150521_215331.jpg
    68,6 KB · Okunma: 39
  • 20150521_210415.jpg
    20150521_210415.jpg
    27,6 KB · Okunma: 37
@saviourmole

(link)

moon lx-70 bunun bataryası şarj edilebilir olmasına rağmen değişebiliyor levent. yani moon shield gibi değil. tabii biraz pahalı 130 lira. ancak bataryaları nerede satılıyor göremedim. kendi sitesinde de yok. mesajla sordum. cevap verirler mi bilmem.

Fikrin nedir buna bir bakar mısın sitesinden. youtube da genelde shield i incelemişler bunun hakkında fazla bir video yok herhalde yeni bir ürün olduğundan.

felix bt20 tam anlamadım ancak herhalde sıradan bir şarjlı pil olmuyor. kuvvetli bi şey gerekiyor. kendi pilini öneriyor. pillerine baktım tanesi 50 lira. yani 365 gelecek pilleriyle makine. anladığım kadarıyla felix bt20 pilsiz satılıyor.

onun yerine

(link)

1800 lümen bu olabilir. piller dahil diyor herhalde şarj edilebilir pildir. 350 lira diğeriyle aynı para yani felix bt20 ile ancak bu 1800 lümen diyor

ya da moon

(link)

şu var. tr de en fazla 780 lumen var moon larda fazlası yok. tr mahrumiyet ülkesi. buna da ayrıyeten pil almak gerekiyor mu için de çıkıyor mu bilmiyorum.

Bu fiyatları gördükçe kırmızı power led alıp kendim yapasım geliyor. :)

Geri