Scudo Sports

arka göbek vidalı mandallıya dönermi

şener incesu

Aktif Üye
Tepki
27
arka göbek vidalı mandallıya dönermi? göbek değişmeksizin içindeki mili falan değiştirerek hatta kaynağı olan varsa resimli anlatım olursa sevinirim. ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

saygılar

Scudo
eski tip göbekler var ya iki taraftanda anahtarla sıkılan. onun yerine senin koyduğun ilk resimdeki gibi mandallı yapmak istiorum ancak göbek değişmeden. olmalı en masrafsız haliyle yani.

Aynı şeyi zamanında ben de istemiştim ama o zamanlar gittiğim bir bisiklet servisi göbek değişmeden olamayacağını söylemişti.

• Beğen
Tepkiler: şener incesu
Bizim burda 15 tl ye yapıyorlar(adet) sen de yaptırabilirsin. O göbeğin içi komple değişiyor.

• Beğen
O göbek tamamen değişiyor başka yolu yok bu işin. değiştikten sonra jant telleri tekrar bağlanıyor göbeğe biraz zahmetli bir iş anlayacağın..

• Beğen
Göbek milini değiştirmeniz gerekir. Aynı speklerde delikli göbek mili alırsanız bu dönüşümü yapabilirsiniz ama değmiyeceğini düşünüyorum.

• Beğen
Karara bağlayalım arkadaşlar. :)
Milin değişmesiyle olabiliyor mu yoksa komple göbek mi değişiyor?

Şunu sorayım "değişiyor" diyenlere: Mille beraber yatakların (bilyelerin içine oturduğu göbekte kalan kısım) da değişmesi gerekiyor mu?

• Beğen
teller falan sökülmeden yani yeni akort masrafı vs.. çıkmadan göbek milinin iki ucundaki ikinci somunlar yani kadroyu tutan somunlar değil. çıkartılıp göbeğin milini söküp parçacıda aynı şekilde delikli göbek alarak değişebilir olması lazım diye düşünüyorum naçizhane.

Teller falan sökülmüyor akort da yapılmıyor direk göbeğin içindeki mil çıkartılıyor başka mil takılıyor 10-15 dakikalık iş yani.

Geri