Scudo Sports

Arka göbek tavsiyesi

Çok teşekkür ederim Can hocam şimdi ölçtüm 135mm. O zaman uyumluluk sorunumuz yok. Peki kalite olarak nasıldır sizce. Ucuz olsun ama patates olmasın diye düşünerek shimano ve sram markalara baktım alabileceğim en makul model bu gibi duruyor. Sram de eskiden makul fiyatlı olarak mth300 vardı, bildiğim bir modeldi fakat stok hiçbir yerde bulamadım maalesef.

Düzenli bakım yapmaya çalışan biri olarak heralde tourney üzmez beni yanlış mı düşünüyorum hocam.

Scudo
Hocam carraro gravel g0 için önerebileceğiniz bi arka göbek var mı ? Hız korumak ve hızlanma tepkimesi için şu an takılı olan fabrikasyon gelen SHIMANO TX505 32D fazla verim aldığımı düşünmüyorum bu yüzden değiştireceğim.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
@el Cezeri @foraonline Paraya kıyıp rulmanlı (kaset olmasını belirtmeme gerek yoktur heralde) göbek almanız. Ömürlük göbek almış olursunuz.

@el Cezeri @foraonline Paraya kıyıp rulmanlı (kaset olmasını belirtmeme gerek yoktur heralde) göbek almanız. Ömürlük göbek almış olursunuz.
Hocam dönüş için teşekkürler.
Koozer XM490 Arka Ön Set - Impact MH920 Arka Ön Set - SHIMANO DEORE XT FHM8000 QR Sadece Arka
Hocam bu modeller ortalama 3000 fiyat bandındalar sanırım bunların üçüde dediğiniz gibi kasettir pek anlamıyorum.
Aslında kafamı kurcalayan şey sizce bu miktarları verip göbeği değiştirmek gözle görülür şekilde performans farkı yaratır mı ? Uzun ömürlülük olarak değil sadece performans olarak bakacak olursak siz ne düşünüyorsunuz.

Aslında kafamı kurcalayan şey sizce bu miktarları verip göbeği değiştirmek gözle görülür şekilde performans farkı yaratır mı ?
Yaratmaz. Boşluk ayarı uygun yapılmış bir bilyalı göbek de yeterince akıcı olur.

• Beğen
Tepkiler: foraonline
Yaratmaz. Boşluk ayarı uygun yapılmış bir bilyalı göbek de yeterince akıcı olur.
O zaman en azından şimdilik göbeğe vereceğim bütçeyi lastiğe ayıracağım hocam göbekte olurda bir sorun olursa ekstra değiştiririm. Sanırım en makulu bu olur benim için tekrardan teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Can Çelik
arka göbeğimi değiştirip bisikletime disk fren takmayı düşünüyorum. Şu anki göbeğim tx800 disk uyumlu değil bunun yerine tx505 alsam uyumlu olur mu?

Bisiklet disk frenli mi? Yani disk fren takma yeri var mı önde arkada?

Merhaba,Mosso cavalier aero sora bisikletim için arka göbek arayışındayım hem performans hemde ses olarak tatmin edici olursa güzel olur tavsiyelerizi bekliyorum bütçe maks 3k

Shimano microspline lara dehşet filibir sesi var , bazen gençler yolda yanımdan geçerken soruyor, "Abi buna ekstra birşey mi taktırdın" diye XD

Geri