Scudo Sports

arka göbek boşa dönüyor...yerine ne alayım?

Serhatb55

Aktif Üye
Tepki
54
Merhabalar... mayısda 1 yaşına giricek Salcano Astro bisikletim ikinci sorununu çıkardı..

arka göbek her iki yönede boşa dönüyor. acaba göbeğin serbest bölgedenmidir yoksa kasetle serbest bölgenin birleştiği bölgedemi bir sorun vardır...

ben göbekten olduğunu sanıyorum geriye dönerken normal cıt cıt sesi çıkıyor ama ileri çevirince dönmemesi gerekirken kolayca dönüyor..

eğer göbektense başka bir sorun çıkıyor; benim jant 24 tel ve 24 delikli göbek bulamadım... onun yerine 32 yada 36 delikli bir göbek kullansam olurmu?

Yerine düşündüğüm parça:
(link) yada
(link) yada
(link)

değiştireceğim başka bir çok parça var ve toplamda bütçemi aşmaması gerekiyor oyüzden bunu seçtim

Cevaplarınızı bekliyorum..iyi forumlar

Scudo
arkadaşlar 24 delikli çember 32 yada 36 delikli göbeğe örülebilirmi???? 32 delikten sadece 24'ünü kullansak yani... sadece bunu söyleyin yeter...

@Serhatb55

(link)
Açıları tutturmak önemli...İyi anlayan biri örebilir...

bendede salcano alu var kardesim bisikleti alır almaz jant setini değistirdim deore göbekli alex ace aldım forum dan, tabi değiştirmeden önce senin gibi arastırdım 32 telli deore göbeğe 24 telli salcano jantını monte edebilirmiyim diye uzman kişilerden aldığım cevaplar malesefki olumsuz oldu yani olmaz değil olur örülürse olur,ama performans açısından çok geri kalır iyi arastıırsan forumda kelepir fiyata güzel jant setleri bulabilirsin dolayısıyla sorunuda kökten çözersin umarım yardımcı olabililmişimdir.

neyse gene kolaya kaçtım... garantiye verdim şu an tamirde göbek aynısının yenisiyle değiştirilcek.. teşekkürler

Geri