Saburié
Always do FAVORS Never take ORDERS
- Tepki
- 427
- İsim
- Burhan Has
- Bisiklet
- Bianchi
cumartesi fren ayarı yapim dedim zinciri temizledikten sonra ama teli fazla cekmişim pabuçlar sürterek gittim okula ve benim pabuçlar acayip ses yapardı normaldede neyse. akşamda dedim su döke döke gelirim (su dökünce tutuş yok olduğu için) ancak ateştuğladan 212 avm ye doğru giden yokuş aşağı yolda dedim kullanayımda pabuçlar belki açılır sıkmayınca ses var çok fazla ama sıkınca titreşimde oluyordu (jant akoru bozuk ondan galiba) ama ben biraz abarttım ve frenin bağlandıgı yerdeki parçayı tutan dört punta attı ve kaliper boşa cıktı olay bu.
şimsi ben zaten arka fren çok kullanmıyorum yerler ıslak değilse o yüzden arka frenimi kaybettim diye ağlamıyorum ancak arka maşaya dikey inen iki çubuk sıkınca birbirne doğru esniyor bu sıkıntı olur mu bu şekilde kullanırsam ve eğer yapmam gerekiyorsa hangi kaynakdan yapmalıyım..
teşekkürler.

şimsi ben zaten arka fren çok kullanmıyorum yerler ıslak değilse o yüzden arka frenimi kaybettim diye ağlamıyorum ancak arka maşaya dikey inen iki çubuk sıkınca birbirne doğru esniyor bu sıkıntı olur mu bu şekilde kullanırsam ve eğer yapmam gerekiyorsa hangi kaynakdan yapmalıyım..
teşekkürler.