Scudo Sports

Arka far tavsiyesi

Mooncular nerede, ben de geldim, bozuk çıkan ilk far sonrası ikinci sioariş düzgün sıfır ürün olarak geldi. Ürünün aydınlatması beni memnun etti, 2 adet sele aparatı 3 adet de farklı boyut lastik çıktı içinden. kırmızı ve yanıp sönen kırmızı modlarında ışık şiddetini 3 kademe ayarlayabiliyorsunuz, bunun dışında rgb-rainbow geçiş yapan renkli modu ve bu renklerin her birini statik olarak yakan (en parlak seviyede) tek tek renk modu var. Renkleri de mavi, yeşil, sarı, mor, kırmızı, beyaz şeklinde. Boyut olarak yine standart çakmakla kıyasını da ekledim.

1625858650635.png
1625858705517.png1625858721021.png

Son düzenleme:
Scudo
Bende bu var. Çok menunum. Ben aldığımda fiyatı 110 Tl idi.

Bunun bağlantı şeklinde far yatağından çıkıyor mu? Yoksa komple lastiği sökmek mi gerekiyor?

Açıkçası yıllardır kullandığım (tabii kullana kullana ledlerinin parlaklığı da azaldı) pilli Led ön arka lambalardan hala memnundum ama yeni tasarımları görünce nefis gıdıkladı tabi :D yeni bisiklete yeni lamba alayım dedim, ama pillilere göre bunların bataryası öldüğünde ne yapacağız meçhul? (gerçi ön lambanın içindeki dolan piller piyasadan temin edilebiliyor ama bu arka lambaların içinde kendi lityum pili var onu temin etmek mümkün olmaz sanırım).

Mooncular nerede, ben de geldim, bozuk çıkan ilk far sonrası ikinci sioariş düzgün sıfır ürün olarak geldi. Ürünün aydınlatması beni memnun etti, 2 adet sele aparatı 3 adet de farklı boyut lastik çıktı içinden. kırmızı ve yanıp sönen kırmızı modlarında ışık şiddetini 3 kademe ayarlayabiliyorsunuz, bunun dışında rgb-rainbow geçiş yapan renkli modu ve bu renklerin her birini statik olarak yakan (en parlak seviyede) tek tek renk modu var. Renkleri de mavi, yeşil, sarı, mor, kırmızı, beyaz şeklinde. Boyut olarak yine standart çakmakla kıyasını da ekledim.

269050 dosyayı görüntüle
269051 dosyayı görüntüle269052 dosyayı görüntüle
Rgb renk olayı benim de ilgimi çekti açıkçası. Aliexpress malı kırmızı çakarlı ışığımın lastiklerinin kopması ve şarj girişinin düzeninin bozulmasından dolayı yeni ışık almak istiyorum. Moon cemiyetine girmemek için kendimi zor tutuyorum ama cüzdan hiç oralı değil 😂

Bundan 2 adet sipariş verdim ama henüz gelmediler. Farın güzel yanı yanlardan da çok rahat görünüyor olması.

Dosyalar

• Capture+_2021-07-09-23-55-27.png
    Capture+_2021-07-09-23-55-27.png
    666,4 KB · Okunma: 40
  • Capture+_2021-07-09-23-55-52.png
    Capture+_2021-07-09-23-55-52.png
    247,8 KB · Okunma: 41
Rgb renk olayı benim de ilgimi çekti açıkçası. Aliexpress malı kırmızı çakarlı ışığımın lastiklerinin kopması ve şarj girişinin düzeninin bozulmasından dolayı yeni ışık almak istiyorum. Moon cemiyetine girmemek için kendimi zor tutuyorum ama cüzdan hiç oralı değil 😂
Hepsiburada yeni üye indirimiyle 70 liraya aldım bunu :D

• Muhteşem
Tepkiler: M.İhsan
@TatanQa_tr Hocam merhaba. Ben sizin kanalınızdaki videoyu izleyerek Eastpower EBL-3309 arka far siparişi verdim. Siz videoyu koyalı bir süre olmuş. Şimdiye kadarki performansından memnun musunuz? Bir de ledlerden hiç sönen oldu mu acaba? Teşekkürler.

Bu ürün Bike and Outdoor'un sitesinde vardı. İlk defa oradan alışveriş yapıyorum. Daha kutudan çıkarıp açınca iki ledin sönük olduğunu gördüm. Mağazının güvenilirliğini bilmiyorum ama keşke "defolu" filan deselerdi.

Son düzenleme:
Moon Comet-X'i sele altı çantaya takabiliyor muyuz? Yanında gelen askı aparatlarına baktım, pek anlamadım Topeak vb. sele altı çantalara geçirmek için bir aparat var mı. Sanırım şuradaki resimde (link) sol alttaki bu iş için, değil mi?

Giant kullanıcıları için (link) bu arka aydınlatmayı aldım. 5 modu var. Çakarlı mode gün ışığı sensörlü karanlıkta yanıyor sadece. Normal yanma hareket sensörlü harekete geçince yanıyor. Diğer 3 mode u da yüksek düşük ve Çakar olmak üzere. Arka ışığım mevcuttu ancak bu lamba ile kullanılabilecek aksesuarlar için bu ışığı tercih ettim. Arkaya çamurluk, çanta, co2 kiti gibi aparatları Uniclip sistemi ile ekleyebiliyorsunuz şimdilik çamurluk aldım ileride belki çantada alırım.
image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
Moon Comet-X'i sele altı çantaya takabiliyor muyuz? Yanında gelen askı aparatlarına baktım, pek anlamadım Topeak vb. sele altı çantalara geçirmek için bir aparat var mı. Sanırım şuradaki resimde (link) sol alttaki bu iş için, değil mi?
Topeak çantaların takma yeri var. Ben de aynı arka ışığı kullanıyorum. Yarın takılmış halinin fotoğrafını yollarım.
3_3_33.jpg

• Beğen
Tepkiler: teyteydragon
Bu videoya göre sele çantasına takmak için bir clip var. Sitelerindeki manualda da görünüyor:
(link)

Edit: Ben bu mesajı yazarken @Burak Altaç doğrulamış zaten.

• Beğen
Tepkiler: teyteydragon
@TatanQa_tr Hocam merhaba. Ben sizin kanalınızdaki videoyu izleyerek Eastpower EBL-3309 arka far siparişi verdim. Siz videoyu koyalı bir süre olmuş. Şimdiye kadarki performansından memnun musunuz? Bir de ledlerden hiç sönen oldu mu acaba? Teşekkürler.

Bu ürün Bike and Outdoor'un sitesinde vardı. İlk defa oradan alışveriş yapıyorum. Daha kutudan çıkarıp açınca iki ledin sönük olduğunu gördüm. Mağazının güvenilirliğini bilmiyorum ama keşke "defolu" filan deselerdi.

Evet halen çok memnunum , hala pil performansı iyi ve bozulan bir led yok. Hatta ikinciyi alacağım yedeklemek için.

• Beğen
Tepkiler: portakallimon
Evet halen çok memnunum , hala pil performansı iyi ve bozulan bir led yok. Hatta ikinciyi alacağım yedeklemek için.
İkinciyi bulursanız ben de alayım hocam :) İnternette sadece bir adet buldum, o da iki ledi sönük gelen ürün. Şu an hiç bulamıyorum. Ben ürün tasarımını çok sevdim sizin videonuzda. İki bozuk lede rağmen iade etmekte kararsızım.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
İkinciyi bulursanız ben de alayım hocam :) İnternette sadece bir adet buldum, o da iki ledi sönük gelen ürün. Şu an hiç bulamıyorum. Ben ürün tasarımını çok sevdim sizin videonuzda. İki bozuk lede rağmen iade etmekte kararsızım.

Hakikaten rüştünü ispat eden nadir fiyat/performans ürünlerinden biri . Hatta tamir ettiğim yine ebl serisi ön farımdan da hala çok memnunum. Yurtiçinden bulamıyorsak Çin'den getirtiriz artık , 2-3 hafta beklemekte sıkıntı yok acil değil zaten. Sadece uzun ve geceye kalan sürüşlerde çantaya full şarjlı ikinciyi de koyup garantiye almak lazım.

Hakikaten rüştünü ispat eden nadir fiyat/performans ürünlerinden biri . Hatta tamir ettiğim yine ebl serisi ön farımdan da hala çok memnunum. Yurtiçinden bulamıyorsak Çin'den getirtiriz artık , 2-3 hafta beklemekte sıkıntı yok acil değil zaten. Sadece uzun ve geceye kalan sürüşlerde çantaya full şarjlı ikinciyi de koyup garantiye almak lazım.
Çin'den nereden bulabiliriz acaba? Ben bu işlerde biraz kötüyüm. AliExpress'e baktım ama bulamadım.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Decathlondan bakın arkadaşlar. İndirim vardı.

IMG_20211123_061515.jpgIMG_20211123_061501.jpg

Çin'den nereden bulabiliriz acaba? Ben bu işlerde biraz kötüyüm. AliExpress'e baktım ama bulamadım.
Evet baktım ve malesef bu üründen artık yok.. Arama yaparken şöyle bir ürüne rast geldim ve 13-16 saat batarya ömrü şaşırtıcı , yorumları da destekler nitelikte :
(link)

Bir de yine Eastpower'ın şu modeli bizdeki model ile aynı çalışma modlarına sahip , şekil olarak biraz farklı ama hoşuma gitti:
(link)

Son düzenleme:
Evet baktım ve malesef bu üründen artık yok.. Arama yaparken şöyle bir ürüne rast geldim ve 13-16 saat batarya ömrü şaşırtıcı , yorumları da destekler nitelikte :
(link)

Bir de yine Eastpower'ın şu modeli bizdeki model ile aynı çalışma modlarına sahip , şekil olarak biraz farklı ama hoşuma gitti:
(link)
Ben baktığımız ürünü AliExpress'te çok aradım ve sonunda buldum ama gümrük vergisi hariç 150 TL+ oluyor. O fiyata biraz daha eklesek Moon alınır dedim ve...
Moon Comet X Pro aldım. Daha az önce elime geçti.

Gönderdiğiniz 3211 modelini de gördüm ama tasarımını sevmedim. Diğerinin dikdörtgen tasarımı çok sevdiğim için özellikle istemiştim.

Zaman ayırıp yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler hocam.

Ben baktığımız ürünü AliExpress'te çok aradım ve sonunda buldum ama gümrük vergisi hariç 150 TL+ oluyor. O fiyata biraz daha eklesek Moon alınır dedim ve...
Moon Comet X Pro aldım. Daha az önce elime geçti.

Gönderdiğiniz 3211 modelini de gördüm ama tasarımını sevmedim. Diğerinin dikdörtgen tasarımı çok sevdiğim için özellikle istemiştim.

Zaman ayırıp yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler hocam.

Hayırlı olsun , güzel sürüşlerde kullanın... ben de özel indirim kampanyasından 3211 modelini aldım , elimdeki ve bu yeni ışıkların yuvaları uyumlu olur umudu ile sadece tak çıkar yapmak için...

eastpower-ebl-3211-50-lumen-arkaon-lamba-usb-sarjli__0327252726231443.jpg

Geri