6 61xxx61 Üye Kayıt 6 Nisan 2008 Mesaj 9 Tepki 0 Şehir çatalca/istanbul 18 Mayıs 2008 #1 Bisikletimde pedalları çevirip bıraktığımda pedallar kendi kendine dönmeye başlıyor.Sorunu ne olabilir.Yardımcı olurmusunuz?
Bisikletimde pedalları çevirip bıraktığımda pedallar kendi kendine dönmeye başlıyor.Sorunu ne olabilir.Yardımcı olurmusunuz?
H HaliliOzturk Forum Bağımlısı Kayıt 4 Temmuz 2005 Mesaj 7.156 Tepki 6 18 Mayıs 2008 #2 Eger kaset disli degil de, ruble kullaniyorsan rublenin degisim zamani gelmis... Yok eger kaset disli kullaniyorsan, o zaman arka gobegin "bodi" dedigimiz kisminin bakima veya degisime ihtiyaci var...
Eger kaset disli degil de, ruble kullaniyorsan rublenin degisim zamani gelmis... Yok eger kaset disli kullaniyorsan, o zaman arka gobegin "bodi" dedigimiz kisminin bakima veya degisime ihtiyaci var...
sonerveozer Forum Bağımlısı Kayıt 19 Haziran 2007 Mesaj 756 Tepki 175 Şehir MANİSA Bisiklet Mosso 18 Mayıs 2008 #3 kesinlikle ruble değişecek başka açıklama olamaz dostum..
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 18 Mayıs 2008 #4 yanlışlıla fixie almış olmayasınız
6 61xxx61 Üye Kayıt 6 Nisan 2008 Mesaj 9 Tepki 0 Şehir çatalca/istanbul 19 Mayıs 2008 #5 Bi ara daha aynısı olmuştu bisikletçi değiştirdi.Bana ön kaldırma dedi.Ben ön kaldırmadan dayanamıyom.Yine bozduk.
Bi ara daha aynısı olmuştu bisikletçi değiştirdi.Bana ön kaldırma dedi.Ben ön kaldırmadan dayanamıyom.Yine bozduk.
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 19 Mayıs 2008 #6 @61xxx61 alakaya çay demle ne alaka ya ön kaldırmakla rublenin bozulması ben 4 ay ne eziyetler çektirdim bisiklete tık demedi sonra canım sıkıldıda değiştirmiştim adam iyi yaptıysa ön kaldırmakta bozulmaz ruble merak etme
@61xxx61 alakaya çay demle ne alaka ya ön kaldırmakla rublenin bozulması ben 4 ay ne eziyetler çektirdim bisiklete tık demedi sonra canım sıkıldıda değiştirmiştim adam iyi yaptıysa ön kaldırmakta bozulmaz ruble merak etme