Scudo Sports

Arka aydınlatma arayışları

Scudo
Takip numarasi veriyormu birde kac gunde geldi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: messdent
ben de bunu soracaktım. Takip numarası veriyor mu diye.

markasını unuttum alman malıydı sanırım 150 liraya aldım ön arka ikisini.6 adet değişik yanma şekli vardı ve usb liydi istersen sonra markasını yazarım.

Aliexpressten linkte ki ürünü aldım. Işık gücü ve görülebilirliği çok yüksek hatta gündüz güneşli havalarda bile çok dikkat çekici. Açıp kapatma dahil tüm özelliklerini kontrol edebildiğiniz kablosuz kontrolcüsü var. Ayrıca ben kullanmasamda sağ/sol sinyal verme ve yanlara lazer şerit gibi özellikleri de var. Ben daha çok çeşitli efektleriyle arka aydınlatma özelliğini kullanıyorum. İçerisin de 18650 çıkarılabilir li-on pil var. Yani ilerleyen zamanlarda pili ölse bile çin sitelerinde 2-3 dolara temin ederek kullanmaya devam edilebilir. Gören bayılıyor.

(link)

@Bartu Bilgi
Bende bu ürünü inceliyordum hatta almayı da dusunuyorum video iyi oldu

Ben bir kaç farklı ışık denedim ama en son aldığımdan çok memnunum. Sade tasarımı, USB den şarj olması, malzeme kalitesi ve görebilirliği çok iyi.

(link)

http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB1cYZ6KVXXXXbMXXXXq6xXFXXX6/Bicycle-Bike-3-LED-Head-Front-Rear-Tail-Warning-USB-Light-Taillight-Rechargeable-4-modes-Red.jpg

• Beğen
Tepkiler: metinnitem1
dün iki kere ön arka aydınlatma aldım :/ ilki yakın bir bisikletçiden ama sonra devathlonda sigma quadro x combi yi görünce asıl buymuş dedim ve ilk ucuza aldıklarım yedek olsun deyip bunu da aldım :/ daha hiç denemedim ama ön ışık montajında zorlandım gidon kalın geldi sanki biraz.

Burda moon nebula yarim güçte. Dechatlondan alinma 30tl lik usb sarjli arka veya on isik olarak kullanilabilen ürün ise tam güçte: zaten cakar veya sabit modu var)

Foto haricinde ciplak gözle bakacak olursak elbette nebula her modda bariz daha ayrinlik. Yarim gucte bile cok cok guclu. Tam istedigim urun. E5te bile rahatca goruluyorum...

Dosyalar

• 20160531_213732.jpg
    20160531_213732.jpg
    68,5 KB · Okunma: 65
arka aydınlatma çok önemli. bütçede kısıtlama yapmayın

Hocam Moon öneriyorum sele altına monte edilebiliyor ve kesinlikle çok etkili ışık saçıyor.

Bende ön aydınlatma arayışlarındayım :D 30 liraya önerebilecek var mı . Farkedileyim yeter. Önümü çok göstermesede olur

Bende Moon LX 70L sipariş ettim 2 günde gelir erdoğanlar bisiklette uygun fiyatı var.

Aliexpressten moon benzeri ürünü herkes tavsiye ediyor.

Geri